Snažení se..

Otázku položila: Anonymní uživatelka #91038 31.12.2012 15:51

Zdravím holky.. :-)
Potřebovala bych poradit, jak dlouho jste se snažili o miminko a po psychické stránce : mysleli jste na to, že se snažíte kvůli něčemu nebo jste to brali jako "běžné" milování?

My se snažíme teprve chvilku a snažím se v plodných dnech tak uvidím :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • venysek31.12.2012 18:55

    My jsme se několik měsíců snažili a to mi na to nešlo nemyslet, až ten poslední, když jsem se vrhla na hledání nové práce a na snažení nemyslela, se to povedlo. Psychika udělá hodně, je to opravdu znát. :-)

  • Já myslím, že na to ani nejde plně nemyslet:-/ my se snažíme přes 4 roky, mezitím už proběhlo dost významných věcí - např. vystudovala jsem VŠ a že bych na to nemyslela vůbec, tak to se nestalo ani jednou. Takže u mě to asi fakt nefunguje;-) a tak čekáme a čekáme...

  • Tak my se snazime teprve chvilku asi pet mesicu ja to mela furt zafixovane v hlave a nemohla jsem dosahnout ani orgasmu, tento mesic jsem si ten sex ale opravdu uzivala a to se vsim vsudy uz jsem to nebrala jako ze se to musi povest...skoro tyden mi meska ms ale testy bohuzel negativni...zoufalost je hrozna vec :-(

  • Tak my se snažíme 8 měsíc.Po 4 měsících jsem si začala měřit BT a hned otěhotněla,ale skončilo to zamlkl.těhu.Od té doby nic a z počátku jsem to také hlídala,kdy je nejvhodnější čas a sexování bylo,i když ta chutˇněkdy ani nebyla.Tedˇuž se na to neupínám a milujeme se jak máme chutˇ-třeba to vychází na 1-2 před OV.Jak kdy...Už to nehrotím:-)

  • My se snažili 2,5 roku... nakonec jsem se letos v lednu na to snažení (zkoumání plodných dnů, braní hormonů a tak) vykašlala, dala si přihlášku na vysokou a začala se učit na přijímačky, v červenci jsem zjistila, že jsem byla přijata na VŠ a začala se těšit do školy... no a v srpnu jsem už nedostala menzes. V dubnu budu rodit :) Do školy taky chodím, tak uvidím, jak to zvládnu s mímem :) Je těžké říkat, nemysli na to... ale ono to ve finále je to nejúčinější, ne nějaký hormony... Moje gyndařka mi říkala, že jsem zdárný příklad toho, že nejvíc dělá ta psychika... Takže ted je mi 30, studuji vysokou a těšíme se na naše první miminko! :)

  • A.t.i31.12.2012 16:19

    Ze začátku jsme se "snažili". Tedy hlavně já jsem se to snažila naplánovat na ten správný den. Obzvlášť když jsem se začala léčit a od doktorky jsem věděla dle ultrazvuku, že ten a ten den bych měla mít ovulaci, že mi píchla pregnyl... A i když jsem se snažila nemyslet na to, tak jsem podvědomě v konkrétní dny vnucovala manželovi sex, i když jsme zrovna ani jeden neměli chuť. Pak to spíš skončilo hádkou a výčitkami než milováním. Postupně mě to naštěstí přešlo a teď už se jen milujeme.:-)
    Jinak se snažíme o mimi přes dva roky a zatím bez úspěchu.

  • My jsme se snažili cca tři až čtyři měsíce a pak jsem vždy otěhotněla. U nás to bylo docela rychlé, ale bohužel tři těhotenství za sebou skončili potratem. Teď jsem těhu po čtvrté a končím 7 měsíc. Takže nám to trvalo přes dva roky, ale neustále jsem byla v nemocnici na potratech a potom následovalo řadu vyšetření, kde nám řekli, že jsme naprosto v pořádku.

  • u prvni dcerky jsem se snazili pet mesicu a vyslo nam to tehdy, kdyz jsem delala autoskolu a opravdu jsem na to prestala myslet a mela jsem v hlave jenom zkousky z te autoskoly ;) a ted cekame synka a ten uz sel sam, tam jsem nemerila teplotu a nesledovala se kdy mam plodne dny atp, proste jsme chteli stihnout druhe ditko nez mi skonci trileta materska a podarilo se samo...

  • běžné sexování, jen s vyšší frekvencí v době ovulace. 9 měsíců se nedařilo, tak jsem drahého vyslala na spermiogram. Po přečtení výsledků jsem jen konstatovala že je to jedna velká katastrofa, koupila mu Selenzin a řekla že to vzdávám a začala se poohlížet po velkém psu. Následující měsíc se zadařilo........

  • 2 roky a přestože miminko chtěl hlavně manžel i tak jsem na to často myslela a trápila se. Ale to bylo ne ani tak tím, že se nedařilo, ale tím, že mi nacházeli nové a nové zdravotní problémy. Zadařilo se, když jsem se smířila se situací, plánovala dovolenou, nemyslela, dokonce jsme ani moc nesexovali, a přesto se zadařilo. prostě zázrak. ;-)

  • já jsem otěhotněla na poprvé.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist