Silna bolest bricha pri menstruaci

Otázku položila: Anonymní uživatelka #375207 4.10.2017 19:48

Ahoj, vzdycky jsem mela silnejsi menstruaci, ale od minule je bolest mnohem silnejsi. To jsem lezela v krecich, brecela a myslela, ze kazdou chvili pobezim zvracet. Ted je bolest take dost silna.
Nevi nekdo cim by to mohlo byt, ze mam ted takove bolesti? A jak to zmirnit? A nemohla by to byt nejaka zacinajici nemoc, nebo tak? Dost se bojim a chystam se jit co nejdriv ke gynekolozce..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Bohužel neporadím. Sama trpím celé roky velmi silnými bolestmi, které mě v minulosti na tři dny vyřadily ze školy a teď z práce, kdykoliv to dostanu. Gynekoložka na to nemá jiné řešení než hormonální antikoncepci, kterou nechci, takže zbývá to jenom přetrpět a doufám, že po porodu to přejde.

  • sisterrys4.10.2017 22:24

    Pomáhal mi kontryhelovy čaj, při pravidelném užívání při každé ms i ms zeslaboval. Když nezabral, tak ibalgin. Teplo na břicho, ležet v posteli. Klíčové bylo teplo od noh, jakmile bylo léto a chodila jsem bez ponožek, vždy to bylo o dost horší. Taky dost hrála roli psychická pohoda a stres. Po porodu se to hodně zlepšilo.

  • Bolestivá menstruace je normální jev. I když v minulosti jste ji nepociťovala, může se to časem změnit. Pokud je silná, tak krev tlačí na čípek a to může způsobovat bolest. Zkuste kontryhelový čaj.

  • kdysi jsem bolesti nemela žádné. Jen silné krvácení, ted mam ale i silné bolesti. Někdy horší někdy méně, ale první dva dny poslední dobou už pravidelně hodně velké bolestí. První dva dny doslova umírám, budím se v noci, je mi taky zle, nadýmá mě, a tay už jsem zazíla pocit na zvracení. Rve mě celý spodek a záda. Je to normální..bohužel to musíš vydržet...nedoporučuju brát prášky ..vím že je to nesnestilná bolest, ale prášky jsou jen částečná a spíš ,,psychická" uleva, škodí tělu apod. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 698 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist