ROZHOZENÉ ČI JE TO TĚHOTENSTVÍ???????

Otázku položila: Bývalá uživatelka #22161 16.6.2011 18:03

Ahojky =)

Mám problém! Přesně před rokem jsem začala brát HA (triquilar) a místo abych po dobrání plata počkala 8 dní tak jsem si vzala další prášek hned jak jsem to dostala. Uplně jsem to zvorala. Jenže, jak jsem řekla, už je to rok a MS je stále silně rozhozená. Nevíte jak dlouho by se měla dát tak do pořádku?? Vedu si MS kalendář, kterej mi sám vypočítá, kdy to mám dostat, jenže furt mám tak týden spoždění. V březnu a dubnu jsem to dostala normálně, ale pak to opět to bylo jinak. Břicho mě bolí vždy tak tři až pět dní předem než to dostanu a i prsa mi lehce natečou a bolí.
!!!!!!!!!!!! Minulý měsíc mě břicho bolelo tak týden před než jsem to dostala, opět týden spoždění. JENŽE! Teď mám opět týden spoždění, ale břicho mě bolí už 16 dní! Jeden den mě silně v intervalech bolí, že si říkám, že už to dostanu, ale další den to bolí jen lehce či tam cítím lehké píchání či napětí. Prsa mě začala lehce pobolívat tak před týdnem. Je to spíš ale takové pnutí a na dotyk jsou lehouce citlivá, ale jen v nějakých místech. Podbříšek se mi zdá nateklý. Taky se mi najednou zvedne kufr, ale to se mi stalo v sobotu, včera ve středu a dnes, ale za celej den to bylo jen jednou a trvalo to tak minutu.

Je pravda, že s přítelem žádnou ochranu nemáme, jenže provozujeme "přerušovaný sex". Furt si říkám, že si počkám ještě tak týden než si udělám test abych za to zbytečně nevyhazovala peníze. Netuším. Je to tou antikoncepcí či jsem těhu???

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Teda tak to opravdu těžko říct, co to může být. Každopádně pokud antikoncepci bereš rok a máš pořád takové trable tak bych si zašla k doktorce, aby Ti nasadila něco jiného. Během 3 měsíců by se Ti mělo vše srovnat, takže to spíš vypadá na nevhodně zvolenou antikoncepci. Pokud ji bereš pravidelně tak není ani potřeba přerušovaný sex, chrání spolehlivě (až na to 1 % :-)) Jinak těhotenský test není tak moc drahý. Třeba GS mama test stojí cca 40 kč a jsou tam dva. Tak dělej jak myslíš a ať to dopadne jak si přeješ. Držím palce.

  • Já beru Triquilar už přes 2 roky a ihned od začátku nemám s MS vůbec žádné potíže, takže být tebou bych si zašla k doktorce a řekla jí to, může tato antikoncepce být pro tebe nevhodná. Já se docela divím, že jsi tam ještě nešla, na tvém místě bych tam byla dávno. :) Proč trpět, když si můžeš nechat pomoct. Myslím si, že těhotná nejsi, když máš zpoždění takhle často a k tomu mnoho jiných potíží.
    Můžu ti jen poradit, abys šla k dr, pak budeš vědět hned, co a jak.
    Hodně štěstí a ať to dopře dopadne.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 615 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist