Prvni sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #328974 17.11.2018 9:20

Zdravim.
Mela jsem prvni sex a mam par trapnych otazek, budu rada za vsechny komentare. 1) Mela jsem 5 dni do menstruace, dle womenzone kalendare neplodny den, daval si pozor a vzala jsem si tabletku po. Muzu udelat jeste neco aby z toho nebylo decko?
2) mohl se u me orgasmus projevit brnenim rukou?
3) mela jsem pocit ze obcas vypadaval (ne ze by byl maly), ze nebyl zas tak tvrdy a na konci se jeste chvili sam uspokojoval... ja nevim. Je to normalni? Varovaly jste me ze napoprvy to nebude nic moc a nebylo to tak spatny, ale ani nijak skvely. Snad aspon on si to uzil vic.

  • 17.11.2018 17:56:05 - yamd změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja osobne bych se neohanela pilulkama po ale pouzila bych nejakou jinou ochranu. Vzdy jsem tyto pilulky chapala jako posledni zachranu, ne zobani..- jen muj nazor. Takze priste kondom, nebo si nech predepsat ha (ze sve zkusenosti bych uz zadne hormonalni preparaty nedoporucovala).
    Orgasmus kazdy prožívá jinak, takze ano, mohlo to byt i brneni rukou, ale predevsim by ti to melo delat neco tam dole :D
    Obcas se stava ze proste chlapovi povadne, taky jr to normalni...

  • trinetka17.11.2018 12:25

    promiň docela sem se zasmála představě, že chlap při prvním sexu onanuje nad holkou, jen aby se udělal..
    1) můj názor je lepší brát ha nebo kondom, než si brát tabletku po, která ti totálně rozhodí cyklus.
    2) dle mého to nebyl orgasmus.. ale tak to si musíš posoudit sama, jestli ti takovéhle věci stojí za brnění rukou.. já pociťuju stahy dole
    3) povadl mu, je to normální případně prostě přirážel moc jak to říct zeširoka, to se prostě stane, že se občas musí dát zpět.
    a za 4) zaráží mě že si říkáš, jestli si to on užil, snad byste si to měli užít oba.. v tomhle by měla ženská dost myslet na sebe, protože mám dojem, že tady se dělá všechno proto aby pán tvorstva byl spokojenej.. my ženský se lopotíme z práce, abysme doma navařili, naklidily, postaraly se o pána tvorstva a děti.. Já osobně to mám doma jinak, muž pomáhá se vším a dokud si neodpočnu já, tak ani on ne.. ale je to trochu námět k zamyšlení se nad tím..

  • stupidiack17.11.2018 13:08

    Zaprvé a to je nejdůležitější: příště mysli na ochranu včas a nedoháněj to pilulkama PO, které ti jenom zatíží celý organismus.
    Orgasmus se projevuje různě, ale pokud bys prožila orgasmus, tak bys to určitě poznala. Velmi zřídka prožiješ orgasmus při prvním milování. :-)
    U kluka (kór mladého) je dočasná ztráta erekce normální, zvlášť, pokud byl taky nervózní, nic bych si z toho nedělala ..

  • Zaprvé vážně myslet na ochranu když ne HA kterou taky neberu a ani nějak nechcu tak kondom! Zadruhé orgasmus brneni rukou asi ne :-D ten mas citet tam dole :-D a ja treba u prvního sexu orgasmu nedosáhla bolo me to a nemela sem z toho nic bylo to jen chvíli takze jeho sem dodělala rukou ja :-D takze to prece jen byl celkem dobrý sex natoz zes to mela prvně :-) a na závěr pokud jsis vzala tabletku PO tak z toho detatko nebuds pokud jsi teda ten prášek vzala do určitého casu aby zabránila těhotenství. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist