První menstruace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #398549 12.3.2019 16:39

Dnes ráno jsem se vzbudila a když jsem šla na záchod tak jsem zjistila že jsem to dostala. Mamce jsem to nechtěla říct, tak jsem šla do školy a ještě se to zhoršilo. Nevím jak to mám mamce říct přijde mi to trapný.
PS: Je mi 11

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Menstruace je zcela normalni soucasti zivota divky/zeny. Budes ji mi po vetsinu sveho zivota.
    Zajdi za mamkou, ze si s ni potrebujes promluvit. Urcite ti poradi, pomůže a zodpovi pripadne dotazy

  • svija12.3.2019 17:07

    Určitě to mamce řekni, nestyď se. Určitě tě podpoří, poradí s čím budeš potřebovat, neboj, pro ní je to zcela normální téma na rozhovor.

  • Gratuluji už je s tebe žena.Není se za co stydět klidně za mamkou zajdi a o své menstruaci si sní pohovoř, určitě bude ráda že ses jí svěřila a poradí ti co a jak.

  • Myslim si ze maminka je pro tebe nejvhodnejsi osoba ktere by ses s tim mela sverit :) tak se toho neboj, je to uplne prirozene :) a pokud je tvoje maminka takova jako ta moje tak bude jeste hrds na to ze uz je z tebe zena :)

  • Deni61112.3.2019 17:55

    Sice netuším, jaká tvá máma a jaký máte vztah, ale chápu tě, měla jsem stejné pocity. Pokud je to pro tebe opravdu velký problém, nemáš třeba sestru/kamarádku ?

  • I já se cítila trapne.. bylo mi 12 a dostala jsem to ráno. Jelikož jsem měla krev na pizamu šla jsem za mamkou a řekla ať chytá. Ona si jenom říkala proč má chytat moje pyžamo. No potom jsem jí řekla ať se podívá a ji to potom samozřejmě došlo.. takže jestli ji to nechceš říkat nebo něco takového, prostě zkus něco jako já nebo za ní jsi a úplně v klidu jakoby ti to bylo jedno řekni: mami já to dostala můžeš mi prosím koupit vložky?:-) Vždycky se to dá zvládnout.. neboj:-D

  • Zanthia113.3.2019 7:19

    Taky jsem se tenkrát styděla netuším proč, s mámou jsme měli a máme perfektní vztah. Asi je to jen věkem, ten ostych. Ale fakt je to zbytečné, moje máma se pak docela zlobila, že jsem jí to hned neřekla. Takže doporučuju se překonat a uvidíš, že to bude úplně v pohodě a budeš ráda, že ti vše vysvětlí a že se budeš moct kdykoliv poradit. Já už jsem se potom nikdy znovu nestyděla o tom mámě říct nebo se ma cokoliv zeptat. Držím palce!

  • Normalne mamce rekni, ze uz potrebujes vlozky.
    Pokud je to pro tebe taaaak neprekonatelne, jdi si je koupit sama. A pak zadej o dalsi rady cizi lidi na internetu... :-o

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 515 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist