Prosím o radu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #21225 12.2.2011 23:48

Ahojky holky, potřebovala bych poradit. Měla jsem zpoždění MS (6 dní), dělala jsem si test (mamatest), vyšel slabě pozitivně. Moc jsem se radovala, vyšlo to konečně po 14 měsících. Večer jsem však začla lehce špinit, na druhý den bylo špinění intenzivnější. V noci toho dne mě začlo bolet v podbříšku, jako při mé MS. Věděla jsem, že příjde. Na druhý den jsem si ráno dělala další těhu test (gravittest), vyšel už negativně. Během dopoledne přišla MS. Takže to opět nevyšlo, a při tom jsme byli už tak blízko.
Chci se zeptat myslíte, že bych měla po skončení MS skočit na gyndu? Nemám v tom zkušenosti a nechci něco zanedbat. MS probíhá asi stejně, možná je více bolestivá, dneska jsem celé dopoledne nic neudělala, ležela jsem stočená do klubíčka:-(. A asi i silnější, ale je to těžké posoudit. Co myslíte? Říkám si, že kdybych si neděla test, tak ani nevím, že bych mohla být těhotná .

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, to je mi líto... K doktorovi určitě nemusíš. Pokud tam zárodeček byl, tak odejde s MS..

  • Ahojky ja pred tremi mesici mela to same,vsecko bylo v poradku tehu test mi vysel pozitivni,byla jsem asi 4tyden a v noci jsem o to prisla,jen me jednou podlo v podbrisku a bylo po vsem a vim jak ti je,z toho zjisteni se mi udelalo strasne zle ze jsem ani nevedela jesli to je kvuli potratu nebo to jsou nervy,okamzite ze me vytekaly takove huste hleny,vypadalo to jako kousky jatry:-( a hned mi bylo jasne ze je to potrat,ja jsem pockala do rana a pak jsem jela na fakultku,kde mi vzali krev a vysetrili a rekli ze hospitalizace neni nutna ze se mi telo cisti samo ale az prestanes krvacet urcite na gyndu zajdi muzou v tobe zustat kousky plodu a to ti v telemuzu delat velkou neplechu,zanety atd a v nejhorsim pripade uz bys pak ani nemusela moct otehotnet ale ja verim ze bude vsecko v pohode,je mi to moc lito zazila jsem to stejne ale hlavu vzhuru,ja potratila sesteho listopadu a uz jsem asi mes.zase v tom tak doufam ze uz se mi to taky nestane ale po prvnim potratu mam desny strach,drzim pesticky a snaz se myslet na hezke veci i kdyz vim ze je to tezke...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 542 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist