Prosím o názor

Otázku položila: Anonymní uživatelka #395199 5.1.2019 11:12

Zdravím chtěla bych se zeptat na váš názor /zkušenost , nejdřív vám asi popisu o co jde ..
Na silvestra jsem měla s partnerem nechráněný sex (bylo to v době týdení pauzy v užívání HA jelikož menstruace už byla úplně slabá) po Silvestru jsem šla hned do práce a bylo toho nějak moc a já si neuvědomila že už jsem si měla vzít opět prášek takže jsem 3 vynechala , co vím tak tolik prášku vzít zpětné nejde tak jsem si řekla že měsíc počkám a nasadim je znova příští měsíc ať v tom nemma zmatek , ale poslední 2dny mi není dobré od žaludku dnes me dokonce pálí žáha , nemám dokonce ani chuť k jídlu vůbec , navíc jsem už několik dní nachlazená trošku (rýma a trochu kašel ) no každopádně chtěla bych se ujistit že těhotná být nemůžu a prosím o radu vás zkušenějších (partner se do mě neudělal nebo aspoň si toho nejsme vědomí ) a taky vím že na nějaké příznaky by bylo moc brzo , ale i tak bych to radši slyšela i z jiné strany že o těhotenství se jednat nemůže a zároveň bych se chtěla zeptat jestli někomu po vysazení bylo take zle ? Protože usuzují že to bude asi z toho . Předem děkuji 😊

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy5.1.2019 11:27

    V první řadě jste neměli nechráněný sex, když bereš HA. Druhá velká chyba bylo rozhodnutí, že měsíc vynecháš? Pěkná blbost, šílený zmatek pro tvoje tělo, jen aby se to dobře pamatovalo. Měla jsi začít užívat hned jak sis vzpomněla a pokračovat normálně do konce plata. V tomto cyklu samozřejmě sex pouze s kondomem.

  • Ja tak zrochu nechapu smysl uzivani hormonalni antiko..kdyz se pritel nedela dovnitr. Ctu to tady docela casto. V podstate za nas nebyly tyto stranky...jesteze...jinak jak uz tady psala pani predemnou...melas normalne zacit brat z dalsiho plata a cely mesic se jeste chranit kondomem..i kdyz se stejne pritel nedela. Mozna dalsi cyklus budes mit rozhozeny a ms se dostavi pozdeji nebo drive..tak hlavne nezacni panikarit..ze jsi tehotna.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist