Problémy s mikroflórou

Otázku položila: Bývalá uživatelka #24803 28.11.2011 21:08

Ahoj, už několik měsíců řeším nepříjemný problém. V srpnu jsem zřejmě nastydla a v září mi v moči našli krev. měla jsem zajít jěšte na gynekologii, ale to jsem už nestihla a tak jsem začala a antibiotiky biseptol. Moje gynekoložka mi po antibiotikách doporučila léky proti kvasinkám. Situace po dobrání těchto léku se nezlepšila, ani po dalších a ani po menstruaci. Další gynekoložka mi napsala lactobacily. A stěry mám naprosto v pořádku. Obtíže, které má nejsou nějak závratné, jediné co se mi není vhod je sex s mí partnerem. A to neprospívá našemu vztahu....
teď končím s ms a chce zkusit nějaké ty lactobacily. jaké by jste mi doporučily dámy a slečny?
děkuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já užívala lactobacily od firmy Swiss a potom od GS forte. Za mě účinek stejný - tj. mírné zlepšení. Já ještě, když cítím, že to přijde zkouším čípky Gyntima. Ještě se říká, aby se omezili v jídelníčku cukry a bílá mouka (prý to funguje na principu jako když kynou kvasnice). S tím cukrem to je u mě vyzkoušený - po Vánocích to mám téměř vždycky :-(.
    Teď momentálně (jsem bez obtíží) nejím žádné lactobacily v tabletách, ale hlídám se, abych aspoň jednou za den měla bílý jogurt.

  • Simone29.11.2011 10:36

    Mně pomohl přípravek FemiVaxinum Neo. Od té doby se mi to výrazně zlepšilo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 502 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist