Problém s MS a snažení

Otázku položila: Anonymní uživatelka #394849 18.7.2018 11:03

Ahoj, obracím se s dotazem s manželem se už zhruba půl roku snažíme. Jenže moje poslední menstruace byla 19.5.2018 a to kdy jsem po 10 dnech zpoždění na vyvolávací injekci takže mě ms došla až po 15 dnech. A to ještě ne taková na jakou jsem byla zvyklá (jsem zvyklá od začátku na silnou a postupem na slabsi plus pár dní nakonci špinění, tato začala lehkým špiněním to bylo dva dny pak trochu zesílila a byl konec bez jakéhokoli špinění, navíc o den kratší). Do té doby byla jakš takš pravidelná. Dnes už je 18.7. a já stále čekám na další ms. TT byly doteď negativní a ovu testy taky. Čím by to mohlo být?
A je to týden co jsem to nevydržela a začala i bez menstruaci měřit BT. Myslíte si že podle přiloženého grafu je možné že ovulace proběhla a že menstruaci můžu očekávat?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik18.7.2018 11:36

    Ahoj, na graf je ještě brzy, aby se z něho něco dalo vyčíst. Musíš měřit alespoň tři měsíce, aby jsi zjistila, jak tvé tělo funguje. Zaměřila bych se nejdříve na to, proč nemáš ms. Zjistit zda máš v pořádku hormony. Zkus začít užívat bylinky na srovnání cyklu. Já mám vyzkoušenou bylinku shatavari - skvěle funguje jak na cyklus, tak na srovnání síly a bolesti při menstruaci. Držím palce, ať se ms brzy dostaví a podaří se ti brzy otěhotnět.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 446 odpovědí a 409 668 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist