Priznaky tehu nebo ms?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #37714 14.5.2012 9:19

Ahoj holky,nekolikrat za den se mi udela zniceho nic spatne,kdyz hned neco snim tak je to ok a pak se to zas opakuje:-(obcas me boli v podbrisku jakoby na ms ale prece jinak,i trosku dole zada,v noci jsem se vzbudila stim ze budu okamzite zvracet zniceho nic:-oale ustala jsem to, celkove je mi porad divne a blivno:O=jsem schopna se pohadat kvuli doslova blbosti,nebo kvuli kazde blbosti brecet nebo je mi vsechno hned lito a zas brecim:-(manzel mi furt rika ach ty tvoje hormony zas mas hormony,jsi precitlivela:-Dtak me rekne pocem, obejme me a utira mi slzy a ze jich je..:-):-(:-(myslite ze je to blizici ms za 9-10dnu?se mi zda jeste dost brzy :-o:O=

holky je tam //carecka ,jestli chcete mrknete mi do denicku :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Je to těžké posoudit. Hodně příznaků je stejných jako při ms a také pokud toužíš hodně po mimi, tak i vsugerované. Já to tak měla. Myslela jsem, že jsem těhotná, dokonce se mi i posunula ms díky tomu o 5 dní. A teď když jsem byla konečně těhotná, tak jsem to věděla ne podle těchto příznaků, ale podle toho, že jsem cítila takový vnitřní chjev, který jsem měla u první dcery. A hlavně jsem měla šílenou chuť na uzené. Snědla bych ho tuny. :) Přeji, aby ms nedorazila a ty se těšila na mimi.

  • No kéž by to bylo těhu, budu Ti držet pěsti...

  • SSany, mluvíš mi uplně z duše. Mé tělo se teď chová naprosto stejně, tak jsem zvědavá, co z toho bude...Mám takové zvláštní pocity v podbříšku...Otázka je, zda je to PMS, nebo těhu. Teplota mi stoupá ale strašně omalu. A další cyklus mě čeká poprvé clostík. Nemáš s ním náhodou zkušenost?

  • Ahoj, na tohle je vždy těžké odpovědět. Každá žena má příznaky těhotenství i menstruace jiné. Já před menstruací nikdy nic zvláštního nepociťovala, až v první den MS mě vždy hodně bolelo břicho. Ty je máš jistě jiné, jak si psala, můžeš být nějakou dobu před menstruací citlivější, je důležité aby si o tom popřemýšlela s nadhledem a uvědomila si, zda to, co teď prožíváš je odlišné od ostatních měsíců. A pozor, ať si příznaky nevsugerováváš, hodně žen, co se snaží o miminko mají příznaky každý měsíc a těhotné nejsou, zkus to třeba ignorovat a pak sama uvidíš, zda je to vsugerované a nebo se někdo hlásí v břiše. Já jsem otěhotněla neplánovaně, takže jsem o tom dopředu ani nepřemýšlela, jednoho dne na výletě, kdy jsem pořád chodila na záchod mi to proletělo hlavou a tušila jsem to, až jsem si tím za chvíli byla jistá. Na internetu jsem si začala hledat příznaky, kde jich bylo opravdu hodně ale, já splňovala pouze častější chození na záchod a nafouklost, jinak nic. Obojí šlo odůvodnit jinou možností - nadýmání ze stravy a častější močení z toho, že víc piju, protože začly být zrovna horka. Takže jsem byla v podstatě bez příznaků úplně a vidíš, stejně jsem těhotná. Všude všichni píšou, co vše je najednou trápí, ale ono tě nemusí trápit vůbec nic a může to tam být, dostaví se to třeba později. Takže pokud se snažíte, možné to určitě je. Kup si testy a zkoušej, já jsem hodně zvědavá a nevydržela bych to do MS, dělala jsem si test 4 dny před očekávanou MS a už tam druhá čárka byla, i když slabá, časem sílila a menstruace se pak nedostavila. Takže si kup testů víc a zkoušej :-) Lepší než sledovat příznaky a ovlivňovat psychikou své tělo, držím moc place ;-).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist