Příznaky těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #271546 22.1.2019 7:47

Zdravím ženy, jak jste poznaly, že jste těhotné bez toho aniž by jste si dělaly tehu test? Samozřejmě vynechání menstruace, ale co dál? Nějaké nevolnosti? Průjem? Je možné to v prvním měsíci nějak pociťovat? Nechci si dělat test, tak jen zkoumám možnosti :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • WojKa22.1.2019 7:57

    Podle toho, co píšou holky, možné to je. Já konkrétně jsem to na sobě tak brzy nepoznala ani jednou. Mám za sebou jedno monotěhotenství a jedno vícečetné a ani při tom vícečetném jsem to na sobě nepoznala(ale nevolnosti jsem si potom užívala pěkně při obou). Ale je pravda, že jsem se nijak nesledovala a test jsem si vlastně pokaždé dělala jsem proto, že mě to zrovna napadlo. Cykly jsem měla delší, tak jsem to neřešila.
    Myslím, že je zbytečné si vsugerovávat nějaké těhotenské příznaky, protože se můžou pěkně krýt s PMS. Jsou ženy, které se snaží o dítě několik měsíců a i když neúspěšně, tak mají 'příznaky' každý měsíc.
    Každopádně, pokud se snažíš o miminko, tak přeji hodně štěstí a nech to volně plynout, to je lepší než se stresovat a chorobně se k tomu upínat.

  • dzusinka22.1.2019 10:48

    Byla jsem strašně unavená už asi týden po otěhotnění. A jinak bez testu to prostě nejde říct na 100%

  • Zanthia122.1.2019 9:49

    Z mé zkušenosti nemá cenu zkoumat nic jiného než test a test nedělat dřív než PO vynechání ms.

  • Já to na sobě poznala pár dní před očekávanou MS. Nepřikládala jsem tomu váhu, protože sem si říkala, že to mám určitě vsugerovaný :-D Navíc ten měsíc byl přítel nachlazený a fakt mu nebylo dobře, tak v době ovulace tam proběhl jen jeden sex, takže sem byla připravená, že tenhle měsíc to určo nevyjde :-D Ale těch pár dní před příchodem MS jsem měla pořád hroznou žízeň, hrozně suché rty, návaly horka a tak divně mě bolelo v podbříšku a v kříži. No a i když sem si říkala, že vydržím a test si neudělám, tak den před příchodem MS jsem dělala test a hnedka tam byla druhá čárka :-D Pak už sem se jen modlila, aby se těhotenství udrželo :-) A teďka už jsem ve 4. měsíci :-)

  • Prujem, na ktere normalne netrpim. Ale byla svestkova sezona, prikladala jsem to spouste snedenych svestek....a ejhle tehu.

  • macicekkajik22.1.2019 12:43

    Já to poznala, že mne bolely děsně prsa, což jsem před ms nikdy neměla a přestala mě vonět káva.

  • MisaRu22.1.2019 14:38

    6 den po ovulaci asi půl denní špinění - nidační. Modré hodně viditelné žíly na prsou. Nikdy předtím jsem to neměla a nešlo to přehlédnout. Objevily se asi 2 dny před očekávanou MS.

  • Velmi brzy po oplodneni..jeste nez jsem si delala tehu test me v noci budil hlad..u vsech tehu. Vetsinou kolem 2 az 3 hod ranni jsem se musela jit najist...a bylo to opravdu tak u vsech tehu. Test uz byl jen na pozvrzeni.

  • Zácpa, hned od prvního týdne až do konce :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist