Příznaky nemoci? diety?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #407496 5.7.2019 14:49

Ahoj, omlouvám se že sem píšu ale jsem opravdu zoufalá. Posledních tak 5 dní mám nafouklé břicho, pořád chodím na záchod na malou, jsem hodně unavená. A zároveň mám rýmu a bolí mě v krku. Mám histaminovou intoleranci, něco jako bezlepková ale přísnější, a jelikož jsem tenhle týden byla na sportovním týdnu jedla jsem normálně. Myslíte že to je všechno reakce těla na nedodržování diety? Bojím se...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • V rodině máme sice " jen" celiaka, ale pokud si jen ochutná blbýho rohlíku, tak si stěžuje na bolest břicha a je mu několik dní zle. Porušením diety by si nejen navodil nepříjemný stav zánětu střeva, ale pokud by tu dietu neustále porušoval, dojedl by se prý až k rakovině střeva. Takže nevím, co tě vedlo k tomu nedodržení diety.
    Pokud připravuju jídlo pro celiaka, tak si dávám obzvlášť pozor. Taky měl zezačátku stav, kdy to na sobě nepoznal, že tím trpí, nebylo mu zle... Ale dneska při trošce lepku trpí jak zvíře. Příště nebuď líná si pro sebe na několik dní nachystat jídlo. Je to nezodpovědné, cos udělala. Klidně všem, co se budou divit, vysvětli, že máš omezení a jez podle diety, kterou máš určenou.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 199 otázek, kterým se dostalo 271 493 odpovědí a 409 687 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist