Přítel- cítím se trapně

Otázku položila: Anonymní uživatelka #389189 24.5.2020 22:55

Ahoj,
jsem ještě z toho trochu rozladěná, tak se předem omlouvám za případné chyby.
Leželi jsme s přítelem na sedačce a byla jsem jen v kalhotkách, plácl mě po zadku. No a jeho slova “Nemáš tam zase něco hnědého?” A já jakoze co? A on: “ no ze viděl v prádle moje kalhotky od krve”tak jsem mu řekla, že se teda ”omlouvám”, ale protekla jsem. On mi řekl, proč si nedám vlozku. A já, ze jsem ji měla, ale proste to tak někdy je. Tak mi řekl celkem nepříjemně, ať si to rovnou peru. Jenže když jede pracka, tak asi těžko..
No ani nejsem naštvaná jako ponížená a dost mě to zamrzelo a teda trochu jsem si pobrečela... vadilo by vám to?
Jsme spolu 4 roky a dost mě to překvapilo- když jsem nemocná,tak se o mě stará.
A to teda v poslední době byly i jiné věci a už mě to štve. Akorát se cítím vždycky jako blbec. Pro příklad- ráno mi smrdí z pusy (to asi všem, tak nechápu, proč mi to musí říkat), mám si oholit chlup ve znaménku a dal si už ted nevybavuju

Tak ono to dost zamrzí, když ti toto někdo řekne a ještě tak hnusně.

A vždy žárlil a teď už vůbec. Neříkám, že je to špatně, ale zvláštní.. na druhou stranu on přibral 30kg a dalších par chyb, které mi nevadi a nikdy bych mu to neřekla, protože to beru jako přirozenou součást života

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • spodní prádlo od krve přeperu prvně vždy v ruce. a to ve studené vodě. dát to do pračky, tak se to v mnoha případech spíš zapere.
    a pokud je ti ráno cítit z úst, tak ne u všech lidí je stejná intenzita a pak to může být hodně nepříjemné pro druhého.
    začal na tobě hledat/všímat si chyby a upozornuje na to. nejspíš ale ne příliš taktně.
    a nevím, proč by jsi mu nemohla něco odvětit, to spíš svědčí o tvém malém sebevědomí. o tom, že přibral 30kg bych mu bez jakékoliv výčitky řekla a zeptala se, zda s tím něco hodlá dělat. a že je něco přirozená součást života neznamená, že to člověk bude přehlížet, pokud mu to vadí.

  • Tak já bych prádlo od krve mezi ostatní určitě nedala,přeprala bych si to ručně klidně.Ale pokud je tak netaktní i v jiných věcech,měla by ses mu taky naučit říct,co se ti na něm nelíbí,třeba by mu to pak došlo.

  • Kalhotky od krve je nejlepší přeprat nejdřív v ruce ve studený vodě, případně aspoň namočit. Jinak se může stát, že to už vyprat nepůjde. A pro snížení zápachu z úst po ránu mám u postele sklenici s vodou. Trochu to pomůže a pak si přece zuby vyčistím (ale třeba přítel si zuby čistí jenom večer, což fakt nechápu >:-[). A taky přibral takových 20 kilo určitě (předtím byl až moc hubenej), ale teď už je to moc, má hlavně břicho. Ale je línej, tak jsme se domluvili, že budeme chodit aspoň jednou týdně bruslit až bude hezky. :) Tak můžeš taky něco podobnýho navrhnout, třeba by pro začátek stačily i procházky.

  • petulinkaa1326.5.2020 16:21

    no typicke rejpani do druhého pro své komplexy, podle toho co píšeš jak se změnil fyzicky, tak se s tím v sobě neumí srovnat a rejpe do tebe, odpalkuj jo, ať si k tobě nedovolí nic na této úrovni pokud to neumí říct třeba alespoň citliveji.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 482 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist