Případné těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #380905 18.2.2018 14:29

Ahoj, chci se zeptat. HA užívám teď 4té platíčko. Začala jsem na sobě pozorovat, že se mi nafouklo břicho. MS přišla normálně, akorát trochu silnější a skončila zhruba 5ty den. V den, kdy jsme si měla vzít 1.prášek ze čtvrtého platíčka jsme si dělala těhotenský test, ale dělala jsem ho zhruba v 7 večer a byl negativní. S přítelem si dáváme pozor, neejakuluje do mě. Antibiotika hsem neměla a HA beru pravidelně, maximálně o 2-3-4 hodiny dyl, ale pokud to není víc, jak 12 hodin, tak to prý nevadí. Je možné, že je to těhotenske břicho a že je již tak vystouple? Neni uplne tvrde, ale tvrdší je. Strašně se bojím a těhotenství nechci. Jak si procitam diskuze a dívám se na fotky těhotenství v začátku, tak už jsme mírně paranoidnu. Chci znát váš názor. Nějaké urážky nechci :/ nejsem úplně nejhubenejsi, ale nejsem zase nějak tlustá. Vždycky jsem měla faldicek, v poslednim měsíci se snažím posilovat. Bohužel ten fald trošku ztrvdl, ale nepřijde mi, že by se zmensoval, ba naopak. Doprovázely mě nevolnosti a bolesti břicha v době MS i po MS. Nezvracela jsem, ani průjem nebyl, ale nevolnosti ano. Možná je to z těchto diskuzi vsugerované, ale raději jsem se objednala na gyndu a jdu tam zítra. :( Strašně se bojím verdiktu.. Akné mám taky, ale to mám v oblasti brady už tak 3 roky nonstop. Nic jiného na sobě nepozoruji. Zase si říkám, že když HA beru pravidelně, MS jsem měla, dáváme si pozor a přítel neejakuluje do mě, ale mimo a navíc máme i přerušovanou soulož, tak přece k čemu by jinak ty prášky byly? :/

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nechapu tvoje obavy. Vzdyt beres HA. Vsechno je v poradku a tve bricho rozhodne neni z tehotenstvi. I kdybys tehotna byla, tak by se bricho zacalo zvetsovat nejdriv v polovine tehotenstvi. Muze to byt z posilovani. Jestli chces bricho zhubnout zkus kardio a ne posilovani.

  • Já teda brala brala HA přes 4 roky, sex s ejakulaci dovnitř probíhal hned od prvního týdne brání prášku (sex snad denně) a neotěhotněla jsem...Dokonce ani dva roky po vysazení-uz nikdy ji užívat nebudu, jelikož chci víc než jedno dítě a tyhle hormony jsou svinstvo. Ty, které otěhotní přes HA jsou nezodpovědné a berou prášky v různé časové doby, ne jak by se měly brát. A k tvému dotazu - ne těhotná určitě nejsi, když do tebe ani neejakuluje, a kapičky lásky jak píšeš jsou v tvém případě určitě neškodné, jelikož bereš HA. Srovnej si to v hlavě,nebo se z toho zblaznis! Jsi opravdu paranoidní!8-.

  • dancewomen18.2.2018 14:38

    Tak jak píšeš,ha a přerušovaná soulož je dostatečná ochrana,plus negativní test a ms normálně,nemáš se čeho bát;-)

  • Petrakim18.2.2018 15:49

    Přes HA otehotni zlomek zen a ty se prave sveri v diskuzich,tak tí to prijde,ze jich je hodne.ale mnohem víc je těch,co nikdy po braní neotehotnely a ty nemají k diskuzim co říct,tedy nejsou slyset.takže neplas a prestan se pozorovat.riziko je defacto skoro nulové.a kdyz uz některé otehotni,často tam je nějaké neviditelné ALE typu vynechany prášek,antibiotika,zvracení,stres apod.tedy situace,kdy se účinek HA sníží.

  • Heli2618.2.2018 16:50

    HA selže většinou kvůli chybě lidského faktoru, kdy uzivatelka není schopná ji užívat správně. Pokud ji bereš tak, jak se má a navíc to ještě kombinujete s přerušovanou souloží, tak bych se zbytečně neplašila.

  • Ehm, proc ze tu HA beres? Asi na ni nejsi zrala, nebo spis nejsi zrala na sex...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 148 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist