Prichozi ovu nebo MS?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34281 23.12.2011 21:22

Holky ovulka probehla asi 10.12,cykly mivam dlouhe i 35 dni.Dnes jsem 29DC a zacala jsem trosku spinit,uplne malinko.myslite ze se to jeste rozjede spis,nebo spis ze jsem tehu?snazime se uz docela dlouho,nikdy jsem ale nespinila tak nevim co od toho cekat ..POdle grafu nevim.diky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Snazite se jak dlouho? Pokud od cervence (kdyz mas grafy od cervence) tak to dlouho neni, doktor stejne nezacne nic podnikat pokud se nesnazite dele jak rok, ovulku ale mas, tak myslim ze by zadny problem byt nemel. Mozne je, ze mas nizkou delozni sliznici, tak se mimísek nemuze zavrtat a oplodnene vajicko odejde s MS. Zkus pit kontryhel, jeden hrnicek denne od MS do ovulace. Me to pomohlo, kontryhel pomuze rustu dleozni sliznice a oplodnene vajicko se uz bude mit kam zavrtat :-) Ten dnesni pokles teploty myslim ze je spatny, MS dorazi - ale je to muj nazor. Podle me by uz teplota vubec klesnout nemela a pokud ano tak minimalne a ne o tolik. Uz jsi kolik dni po ovulaci a mimísek jestli tam je tak je uz davno zahnizdenej a pak by teplota mela zustat plus minus stejna a ne klesat.

  • Borlova24.12.2011 0:10

    Podle poklesu teploty si myslím, že to bohužel dotaneš:-(. Jestliže ovulace proběhla 10.12, tak je už dost pozdě na to aby se vajíčko teprve zahnízďovalo. Většinou to bývá max. 10den. Takže to špinění bych nepředpokládala, že je zahnizďování vajíčka. Ale uvidíš, je to jen můj názor. A od kdy se snažíte?

  • ahoj, taky bych to neviděla moc nadějně :( opravdu to vypadá, že ms dorazí. uvidíš, jaká bude další teplota - jestli to byl mimořádný pokles, nebo už bude dole.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist