Přiblížení menstruace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #426789 23.5.2021 15:09

Čauky, mám takový problém. 3.6. Jedeme celá rodina na 4 denní výlet. Kde se budeme koupat v jezeře a prostě si to chceme pořádně po dlouhé době užít. Ale já bych 2.6. Měla mít ms. A měla bych jí mít po celou dobu. Vždy mi to kalendář vypočítal dobře a strefil se do dne, kdy ms přišla. Nedá se to nějak přiblížit? Abych ji dostala už tento týden. Nebo oddálit abych jí nedostala v úterý (2.6.), ale v neděli (7.6)? HA neberu. Děkuji za odpovědi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Posunout spolehlivě menstruaci bez léků na předpis nelze. ;) Pokud už proběhla ovulace, je malá šance, že krvácení posuneš. Mezi ovulací a menstruací je určitej počet dní (každá to má jinak), takže pokud se ovulace nezpozdila, menstruace by měla přijít v termínu. Jsou různý babský rady, jak ms posunout, ale většinou to nefunguje. Nepíšeš kolik ti je, ale můžeš si vzít na koupání tampón, před a po koupání vyměnit, ať nemáš nějakou infekci.

  • Melldeery23.5.2021 22:05

    Já bych doporučila menstruační kalíšek :-) Od té soby, co ho mám, tak menstruace, nemenstruace, konečně si užívám vše

  • macicekkajik23.5.2021 17:03

    Zásobila bych se tampóny a pokud máš bolesti, tak bych si vzala i prášky na bolest. Samozřejmě nejlepší by byl kalíšek. S ním se můžeš koupat bez problémů. Jinak ms opravdu nijak neposuneš bez léků. Což bych ani moc neradila, protože je to pěkný sajrajt a mohlo by ti to rozházet cyklus, když ho máš pravidelný.

  • sajma723.5.2021 22:26

    Babská rada s citronem prostě vyšší dávka vitamínu C do těla. Jednou jsem ji zkoušela na dovolené a dva dny mi to menzes oddálilo. A pak ještě mám vyzkoušené, když už jsem to dostala jako na potvoru o týden dřív, když jsme měli jet do termálů tak Ascorutin nekrvacela jsem tolik.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 491 odpovědí a 409 682 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist