Předčasná menstruace

Otázku položila: Lindula 27.8.2011 20:07

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na jednu věc. Zhruba před 14 dny jsem byla na dovolene. Měla jsem dostat menstruaci a tak jsem si ji posunula tim, ze jsem začla uživat dalsi platičko antikoncepce. Všechno bylo v pořádku, menstruace se nedostavila, jak jsem si přála a správně bych ji měla dostatted za týden v neděli. Ještě ani nemam dobrané platíčko a z ničeho nic jsem ji dostala už dnes. Tak bych se chtěla zeptat,jestli jsou to jen splašené hormony nebo proč jsem to dostala o týden dřív.Jestli je všechno v pořádku?!.. Díky za každou odpověd.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Myslím, že to možné je :) Protože ne každé ženě vyhovuje brát víc platíček po sobě, třeba já můžu brát klidně 3 plata a MS mám "v termínu", a někomu to "blbne" i při dvou...

  • maxice27.8.2011 20:27

    Neboj, je to normální, kdyz jsem brala antikoncepci,tak jsem to tak take delala a i toto se mi stalo,kdyz jsem pokracovala bez pauzy v dalsim platicku. Pak jsem to delala tak, ze jsem si jedno platícko (pokud mas jednobarevnou antikoncepci) nechala jen na toto prodluzovani, ze jsem si to prodlouzila treba jen o 3-4dny apod. a nikdy jsem s tim zadnej vaznejsi problem nemela, jen jsem byla treba pri tom prodlouzeni trochu nafoukla atd.

  • V každém příbalovém letáčku je psáno, že když spojíš platíčka, může se pak dostavit i krvácení v průběhu užívání dalšího platíčka. Ne každé ženě to vyhovuje, někdy to ty pilulky prostě "neutáhnou" a začne ti MS dřív, než dobereš platíčko.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 613 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist