Potřebuju radu :( Antikoncepce a problémy s hormonama

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42559 10.12.2011 16:15

Ahoj holky. Mám takový problém, nebo spíš trápení a opravdu nevím, kde bych to napsala nebo komu bych to řekla. A ikdyž vás žádnou osobně neznám, pokaždé mi dobře poradíte, tak snad tomu bude tak i teď. Mám možná i pár otázek, na které bych chtěla znát odpovědi. Takže začnu asi takhle..mám něco jako hyperandrogenni syndrom-nerovnováha hormonů. Zacala jsem brát antikoncepci, která by mi to měla srovnat, ale jelikoz ji beru teprv druhy mesic, zatim se nic nezlepsilo.Tak prvně se asi zeptám na otazky co se tyče te antikoncepce. Kdyz jsem dobrala první plato, zacala jsem krvácet asi 3 den a krvácela jsem týden, což je dost dlouhá doba. Ke všemu jsem celý tyden krvácela tak silne, že jsem měnila i tři vložky za noc a rána se neobešly bez drhnutí postele. Je to normální? že si třeba tělo teprve zvyká a proto tak silně krvácím? taky jsem se chtěla zeptat, když si poslední tabletku vezmu ve STŘEDU tak mám tyden pauzu a další si beru timpadem ve čtvrtek ne? Protože někde sem četla, že ve stejný den, ale to by pak byla pauza 6 dnu jenom. A ted už k tomu trápení .. poznala jsem kluka, s kterým je mi strašně dobře, zatím jsem s ním nic víc než líbání neměla, ale vidím s ním budoucnost:). No a toho se bojím, tím že mám problemy s těma hormonama, tak mám strašně silné a husté ochlupení, stydím se za to!:( to akné ještě nějak zakryju makeupem ale tohle? Neminim si holit záda ani břicho, ikdyž občas ten černy pasek na břiše sjedu..aby toho nebylo málo, mám kvuli toho i malé prsa a za to všechno se stydím, ale spíš za to ochlupení :( fakt nevím co mám dělat:( Poradí mi některá z vás ? Jesli ano moc děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj slečno, pokusím se ti odpovědět. :)
    Když platíčko dobereš ve středu, další pilulku začneš brát ve čtvrtek. :) Ono se to bere tak, že ve stejný den začneš brát a ve stejný den s braním skončíš. ;)
    No normální to asi není vzhledem k tvé poruše, myslím, že by nebylo od věci zajít na gynekologii a tam se poradit s lékařem/lékařkou. Přece nemůžeš takhle trpět. ;) Tělo si na HA zvykat může tak, že špiníš mimo MS apod., ale myslím, že tohle silné krvácení až tak normální není.
    Děvče, každá máme něco. ;) I kluci mají něco. ;) Na ochlupení, myslím, dokáže pomoci i nějaký typ HA, tak se zkus zeptat svého dr. ;) Můj přítel má třeba také tmavě a hustě porostlé nohy, ale nevadí mi to. Vždyť ani já nejsem dokonalá. Jestli k sobě "patříte", máte spolu být, tak takovéto věci řešit nebude. ;) Ale naprosto tě chápu, i já na začátku každého vztahu všechno hrozně řešila, i sebe.. :) Abych byla vždycky upravená, namalovaná, nohy hladce oholené.. Teď? S přítelem jsem 3 roky a tohle už dávno neřeším. Buď mě bude brát takovou, jaká jsem, a takovou mě bude milovat, anebo ne, ale pak to pro mě není ten pravý. ;)
    A k prsům.. Nevím, kolik ti je, ale prsa rostou i do 18 určitě, takže to nemusí být tvoje konečná velikost. ;) Ani já neoplývám nějakými velkými vnady, mám B, někdy C, občas bych brala větší, ale třeba v létě jsem šťastná, že je nemám. :D Věř mi, že holky, co mají velká prsa, by je někdy chtěly mít menší a naopak.. Tak to u nás holek je.

    Ale víš, co nejdůležitější? Přijmout sebe takovou, jaká jsi, a mít se ráda. Každá jsme jiná, každá originální a jedinečná. ;) A chlapi mají různý vkus. ;) Věř mi, že jednou tě bude mít někdo rád proto, jaká jsi, takovou, jaká jsi. Zbytečně se netrap, vždyť takhle už nám život přináší dost trápení, nepřidělávej si další. ;)

    Přeju hodně štěstí, děvče, ať se Ti daří, ať jsi šťastná a ať se Ti problémy vyhýbají. A hodně štěstí s tím klukem. ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist