Postinor

Otázku položila: Anonymní uživatelka #60960 19.4.2012 19:11

Mám dotaz.. Máte někdo zkušenosti s lékem Postinor ? .. Nemužu brát HA, protože trpím srážlivostí krve, mohla bych z toho dostat embolii. Když by se stalo, že by kondom prask, mužu si vzit aspoň prášek PO ? A je na předpis nebo musím skočit na gyndu ??

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já jsem sice v letáku nic o tomhle nenašla, ale vzhledem k tomu, že je to obrovská dávka hormonů a tobě dr nepovolil ani HA, tak se obávám, že by to nebyl dobrý nápad:( Ale nejsem lékař, spíš bych se ho zeptala, aby si případně dopředu věděla co můžeš dělat kdyby se stala nehoda.
    Můžu tě uklidnit, že my kondomy používali dlouho a nikdy nepraskl, musíte opravdu dávat pozor na vzduch. Jinak jak radí Andrea... sice by to bylo fajn mít to pojištěné ještě tímhle, ale řekla bych, že jestli je uživatelka studentkou, tak se jim kondomy plus spermicidní gely dost prodraží :( Ale záleží na četnosti styku, třeba nám se kondomy fakt prodražily se sexem i několikrát denně :D

  • Andrea06028919.4.2012 19:55

    A co si koupit spermicidní gel ?? Nebude to lepší ?? Rozhodně ti to nebude rozhazovat cyklus jako prášek "po" . :)

  • když mi bylo 16, tak jsem udělala blbost a musela jsem ji ho vzít. A když jsem potom dostala menstruaci, byl to horor, vypadalo to jako kdybych potratila, každou hodinu jsem si musela měnit vložku, byla jsem zrovna na školním lyžařském výcviku, široko daleko nebyl obchod...docela mě to vyléčilo z toho, udělat to znovu. Je to velký zásah do těla. Ne nadarmo se tomu říká poslední záchrana.
    Teď je nějaká novinka, nitroděložní tělísko bez hormonů, můj doktor to ještě nechce používat, chce počkat až jak se osvědčí, ale pokud ano, tak bych o tom uvažovala...

  • Taky bych to brala až jako poslední možné řešení.Není to žádná legrace.Já také nemohla a nebudu moct užívat HA,řešili jsme to s pharmatex gelem a nebyl jediný problém.Ovšem je také potřeba mít stálého partnera.A nebo kondom.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 592 odpovědí a 409 750 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist