Poradí te

Otázku položila: Bývalá uživatelka #182781 16.8.2018 8:47

Ahoj 8.8. jsem mela dostat menstruaci ale nedostala a 14.8. jsem s přítelem měla svůj první sex a strašně mic to bolelo a když jsme s končily tak jsem krvácela. A ještě jsem to nedostala, neví te čím to je?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik16.8.2018 9:34

    Jak říkají holky. Krvácela jsi, protože ti přítel protrhl panenskou blánu a bolelo tě to, protože jsi nebyla dostatečně uvolněná a i to protržení panenské blány. Nepíšeš kolik ti je let a menstruaci určitě ještě nemáš ustálenou. Neboj ona přijde. A jak už bylo zmíněno, s prvním sexem by jsi měla zajít na gyndu a pravidelně chodit. Pokud nechceš hormonální antikoncepci, tak se chraňte jinak, ať nejsi brzy těhotná. Protože jak jde vidět o sexu a následcích nevíš nic.

  • Asi někoho urazim... ale jak může mít člověk sex, když nezná základní věci - panenská blána. To ti nic neříká?

  • Tak první sex mě taky docela bolel a krvácela jsem potom dokonce dva dny.
    Narozdíl od tebe mi teda tenkrát bylo už 23 a byla jsem na první dovolené u moře se svým nynějším manželem a hlavně jsem teda věděla, jak to všechno má fungovat.
    Že se ty dnešní hollky do toho tak hrnou, když o tom ví kulový :(

    A jestli míváš menstruaci nepravidelnou, jako já, když jsem byla mladá, tak bych řekla, že jednou přijde (pokud teda ten sex nebyl v době ovulace a nezapomněli jste na ochranu....)

  • První sex může bolet a následně můžeš krvácet, vím, že kamarádka taky krvácela. Mě osobně břicho bolelo ještě asi dva dny po prvním sexu. Další milování už bylo bez jakékoliv bolesti. Menses jsi pořád ještě nedostala? Bereš nějakou antikoncepci? Máš menstruaci jinak pravidelnou? Sex jste měli až po vynechané menstruaci, takže si myslím, že ten nemohl menstruaci oddálit. Doporučila bych návštěvu gynekologa.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist