Pomoooc!

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46355 10.7.2011 18:50

Zdravím :) Chtěla bych se zeptat jestli je normální,když používám antikoncepci (necelý půl rok) abych dostala menstruaci,když mi chybí dobrat ještě 2 prášky..Předchozí měsíce bylo vše normální...

Odpovědi správkyň témat

  • Ano jetliže jsi brala takhle nepravidelně, tak je to normální. Dneska se používají opravdu hodně nízkodávkové HA (hormonů je tam opravdu minimum) a u některých holek prostě hraje roli i hodina plus/minus a už krvácejí. Buď ráda, že jsi s nikým nespala, to bys klidně mohla být těhotná. Prostě si to musíš hlídat a brát vždy ve stejný čas.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • no asi to úplně normální není...kdyby se jednalo o špinění, tak možná ještě jo, protože si tělo první měsíce na antikoncepci zvyká, ale tohle je divné. Hlavně MS při užívání HAK je vlastně krvácení ze spádu, kdy najednou tělo hormony nedostává a prudce poklesne jejich hladina...Takže pokud prášky bereš celý měsíc pravidelně a neděláš v užívání chybu, tak by bylo dobré poradit se s lékařem, možná potřebuješ jiné hladiny hormonů než jsou v tvé antikoncepci...

  • Taky si myslím,že to úplně normální není,ale občas se mi to stalo taky.
    Jen jsi měla spád tvých normálních hormonů o trochu dříve.A dr. by to taky neřešila si myslím.Ale můžeš zajít na Dr. a zeptat se jí a ona ti řekne co se děje.
    Ano souhlasím s tím,musíš brát HA pravidelně! Pokud by jsi v měsíci nějaký zapoměla může se stát i to,že to dostaneš dříve.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist