Početí

Otázku položila: Anonymní uživatelka #425874 6.9.2020 20:15

Ahoj, mám dotaz, možná "hloupý", je možné otěhotnět když jsme to dělali s přítelem orálně 😅nepronikl do mě a byli jsme ve spodním prádle a neudělal se, jen já. Neužívám žádnou antikoncepci.
Je to možné, otěhotnět???

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nechci byt zla, ale opravdu myslis ze jsi dost stara na to delat tyto dospele veci, kdyz netusis jak to funguje? :-)))

  • Určitě těhotná budeš, to je natuty jistý.

  • na sto procent jsi těhotná, ty můžeš otěhotnět i držením se za ruce ....

  • coraline.jones7.9.2020 7:28

    Víte, holky, tohle mi přijde trochu smutný. Přijde sem evidentně mladá, nezkušená holčina s prosbou o pomoc. A klasická reakce tady je "pojďme se jí vysmát, že to neví", což je mimochodem taky velmi "dospělá" reakce.
    Fascinuje mě, kolik toho dnes ta mladá generace neví. Evidentně s nimi nikdo tahle témata nerozebírá, protože nastala doba "však mají přístup k internetu a najdou si to"... Další smutná věc. Ale co. Holčina najde odvahu nehledat zaručené rady a zeptat se nás, starších/zkušenějších. Ale co, proč bychom jí daly relevantní informace, vždyť je tak hloupá, že se na tohle vůbec ptá. Asi už patřím do starého železa, ale nepřipadá mi to normální. Snad se moje dcera do takové situace nikdy nedostane.
    A teď k odpovědi. Neboj, z líbání, mazlení, orálu a dalších hrátek neotěhotníš. Dej si pozor v případě, že se tvůj přítel udělá a pak bude chtít do tebe. I když je to riziko minimální, stále nějaké je. Takže nejdřív umýt, pro jistotu a klid.
    Otěhotnět se dá při nechráněném styku a ještě jen v několika málo dnech, kdy máš ovulaci. Protože je ale někdy problematické odhadnout, které dny to jsou, doporučila bych chránit se celý cyklus, i z důvodu zabránění přenosu nějaké nemoci.
    A opravdu si zkus o sexuálním životě něco nastudovat. ;-) Pomůže ti to vyplnit ty mezery, které tě můžou vést k pochybnostem.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist