Po prstění mi tekla krev.. a to nejsem už panna

Otázku položila: Anonymní uživatelka #389908 8.4.2018 15:13

Ahoj.. docela mě to vzalo.. už dávno nejsem panna a jednou když mi můj kluk prstil, docela tvrdě a taky se tam docela šťoural.. tak mi pak tekla krev ale jen asi tak hodinu a po dalším prstění taky.. asi to dělá blbě nebo nevim.. ale teď jsem měla dostat mences a už asi týden je nemám, nevíte důvod? Na gynekologii nepůjdu tohle řešit, tak nevím, jestli je to tím že mam mences jen 4 roky a vynechává mi, ale už jsem ji začala mivat pravidelnou, díky za normální odpovědi, a těhotná být fakt nemůžu.

  • 09.04.2018 12:14:55 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Cílem prstění by mělo být tvoje potěšení, ne že ti bude téct krev. Měla bys dát svému klukovi instruktáž, nebo ho to nenechat dělat. To je jako bys mu ty při ruční práci rvala uzdičku, to by určitě nechtěl :-D

  • marketaj8.4.2018 15:47

    Duvodu muze byt vic a nejlepe by to bylo resit na gynekologii.
    Pro priste pozadej pritele at je ohleduplnejsi a jemnejsi, protoze ti pravděpodobně způsobil poraneni,ktera krvacela.
    Každopádně se vydej k dr, aby te zkontroloval, vyloucil ruzne alternativy včetně těhotenství.

  • Francy8.4.2018 16:27

    Pravděpodobně tě přítel uvnitř škrábnul a nedošlo k úplnému zahojení a ty jsi zranění obnovila. Co se týče zpoždění MS, nemyslím si, že to s tím souvisí. Nutno dodat, že žádná antikoncepční metoda není 100%, ale MS se může zpozdit díky nachlazení, antibiotikům, stresu apod.

  • macicekkajik9.4.2018 9:19

    Co takhle se trošku věnovat českému jazyku než prstění. Ti mladí, to je čím dál horší. - chudák čeština. Pokud se ti líbí hrubé prstění, tak si užívej krvácení nebo příteli řekni, ať je jemnější. A s menstruací, až přijde, tak přijde. Pokud nevíš, kdy jsi měla ovulaci, tak nezjistíš, kdy budeš mít menstruaci.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist