Plodná s jiným mužem?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #23005 30.11.2011 8:38

Ahoj, mám otázečku :)
Žila jsem devět let s partnerem a tři roky jsme se snažili o dítě. Rok a půl jsme pak byli v péči Pronatalau a nic... Všechno mám v pořádku, vaječníky prostupné, ovulaci mám taky, ale při laparoskopii mi našli menší ložiska endometriozy. Ty jsem léčila Dipherelinem a půl roční nemenstruací...umělým přechodem. S přítelem jsme se na jaře rozešli a nyní mám dva měsíce nového přítele. Je úžasný a já jsem velmi zamilovaná...
V Pronatalu mi řekli, že jsem neplodná a otěhotnět můžu jen pomocí IVF. Podle mě jen tahají s lidí peníze....
Každopádně mě zajímá, jestli některá z Vás nemá podobnou zkušenost a s novým partnerem otěhotněla bez problémů...Já v to doufám, ale zatím se známe chvíli a provozujeme přerušovanou soulož...O dítě se začneme pokoušet později, až se víc poznáme...:)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • tak předpokládám, že doktoři tomu rozumí a neřekli by ti něco co není pravda. Na druhou stranu hraje strašnou roli i psychika, takže všechno je možné.

  • Ahoj, znám takový případ, kamarádka byla dle doktorů neplodná, dva roky snažení a nic, chyba na její straně, příprava na IVF...poté, co vyměnila partnera byla v tom během 3 měsíců a to se ani nesnažili, prostě to nechali koňovi :)

  • Jestliže ti lékaři řekli, že jsi neplodná, tak to tak je. Je mi to líto, ale neupínej se na to, že s jiným dítě půjde. Když jsi se snažila 3 ROKY o dítě, tak zřejmě mají lékaři pravdu.

  • Já souhlasím s anonymkou - psychika je v tomto případě opravdu strááášně důležitá. Osobně znám jeden pár, který si prošel snad vším, co se asistované reprodukce týče a beze zdaru, s podobným verdiktem jako Ty. Takže se na vše vykašllali a začali se snažit o získání adoptovaného děťátka a ve chvíli, kdy jim děťátko bylo přiděleno, tak paní zjistila, že je těhu, tak měli nakonec děťátka dvě :-) přeju i Tobě, ať Ti příroda přeje :-)

  • Hvezdickaa30.11.2011 11:45

    Ahoj mám kamarádku,která nebrala antikoncepci zduvodu ze jí dr řekl že je neplodná,že se nemusi chránit jen když pujde na umělý.....nějak tomu nevěřila tak se chráněly atd...po nějaký době už se nechráněly že uvidí ale že dr věří a pul roku na to zjistila,že je těhu....tak žalovala dr a ták mimi si nechala těšila se na něj.....takže psychika dělá hodně.....

  • I já souhlasím s holkami. Určitě psychika je důležitá. Naši vzdálení známí se takhle pokoušeli několik let a nic. Pak se jim podařila adopce a za dva roky přibylo i vlastní :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist