Plet po vysazení HA

Otázku položila: Bývalá uživatelka #35936 1.11.2011 18:15

Ahoj holky, v srpnu jsem vysadila HA a od té doby mám otřesnou plet. Horší než v pubertě...bradu tu mám sesbíranou totálně celou. chvíli je to lepší, udělaj se mi stroupky, chvíli je celá zhnisaná..pupínky se mi dělají na čele a všude...máte někdo stejnou zkušenost? co vám pomohlo aby se plet vrátila do normálu? už se na sebe nemůžu ani dívat...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já tohle měla taky, teda vlastně jsem již dva měsíce po porodu, a mám to pořád - akorát už né tolik. Sama už nevím, co s tím.

  • Mně se osvědčily antibiotikové mastičky. Duac gel, Isotrexin... Jsou na předpis na kožním, ale pomohly mi :) Teď beru HA, takže pleť je relativně v klidu, ale přece jen se občas objeví něco a tak to natřu tím gelem a je to :) Asi ve 13ti jsem brala tak půl roku antibiotika a potom se mi pleť zlepšila o 100%, ale pak zase rychle zhoršila a už bych do sebe asi nevalila půl roku v kuse atb... Chce to najít dobrého kožního a popovídat si o tom.

  • Simone1.11.2011 19:53

    Možná tě nepotěším, ale mně se po HA zlepšila pleť až dva roky po vysazení (tj. od 22 do 24 let). Předtím to bylo hrozné, tak jsem šla ke kožní a ty její přípravky mi celkem pomáhaly, ale jakmile jsem vysadila, zase mi to naběhlo. Doufám, že u tebe to bude lepší, ale mně opravdu nepomohlo nic, jen čas. Po roce se mi srovnal cyklus a po dvou pleť. Já ale měla akné fakt všude - oblišej, ramena, záda, výstřih...hrůza!

  • Taky resim podobnou vec, nevysadila jsem, ale zmenila jsem znacku HA na tu min "nadavkovanou hormonama", takze moji plet by mi mohl zavidet kdejakej pubertak. Trochu mi pomaha od ryoru aknestop - cistici pena a tonikum a maska. Neni to sice 100%, ale lepsi jak nic. A na hojeni je zase jen 50% framykoin, ale bacha na to, kdyz se da nekam mimo ten pupinek, kterej se ma zahojit, ptz je to mastny a udela se po nem mensi pupinek :D takze fakt jen lokalne.

  • Také tě nepotěším. Po vysazení antikoncepce se mi hrozně zhoršíla pleť. Když jsem otěhotněla, byla to teprve tragédie. Naprostá. Na fotkách z poroního sálu a v porodnici vypadám, jako strupovitý poďobanec. Pomohlo mi až opětovné nasazení antikoncepce. V létě hodlám antikoncepci vysadit a chcem začít pracovat na druhém mimi. Takže se už předem děsím, jak strašně budu zase vypadat :o(

  • ahoj, já to měla taky a spravilo se to až těhotenstvím

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 738 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist