Phramatex a ne úplně správné použití

Otázku položila: Bývalá uživatelka #21823 1.4.2012 21:00

Chci se zeptat,..pokud tu má někdo zkušenosti s Pharmatexem (nehormonální antikoncepcí), zda je dost velký problém pokud se nepoužil úplně přesně jak je psáno v příbalovém letáku. Přítel se cca hodinu před pohlavním stykem myl..jeslti mýdlem to nevím. Nějak jsem to s ním neprobírala.. Pak už se vše dodržovalo. Použili jsme globule. Udělal se do mě, tak jen doufám, že to nevadí i když je psáno 2 hodiny před...těhotná být totiž opravdu nechci.. Je mi 18. Takže to by byl lechce problém... Plodné dny jsem neměla. Prý to vadí jen mýdlem vodou ne, jen je mi blbý se přítele zeptat, aby nevyšiloval za mě.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • I při správném použití nejsou globule moc spolehlivou antikoncepční metodou, doporučuje se je používat v kombinaci s něčím (např. kondomem). Já bych asi šla pro Postinor, i když je to svinstvo.... Tomuhle nevěřím. Jestliže dítě nechceš, chránila bych se zodpovědněji.
    Držím palce, ať to dobře dopadne. ;-)

  • Ahoj, my jsme ho taky nějakej čas používali, ale nechápu, proč ho necháš, aby se do tebe udělal? Když teda dítě nechceš? My měli krém (a krom zkažené atmosféry před tím) to bylo v pohodě... globule nevím, ale určitě to funguje na stejném principu a o mytí jsem asi ani nic v příbaláku nevyčetla, ale teď za to ruku do ohně nedám...
    Jak píše Klarka963, asi bych fakt šla pro Postinor, nevim nevim.... a víš určitě, že jsi neměla plodné dny?

  • Prtika2.4.2012 7:17

    Pharmatex gel i čípky používáme už několik měsíců a přítel to normálně pouští do mě a zatím nám funguje skvěle :-) Taky se nám párkrát stalo, že jsme to nevychytali s tím mýdlem ale zatím to prostě i po našich "kopancích" funguje skvěle :-) Hlídám si plodné dny, tak se snažíme okolo ovulace to pouštět třeba na bříško, ale opravdu jen snažíme....v praxi nám to moc nejde, takže většinou je všechno ve mě ovulace, neovulace. Já myslím, že se těhotenství bát nemusíš pokud víš, že to bylo zrovna mimo tvé plodné dny :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist