Pharmatex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #373564 6.5.2017 17:09

Jak spolehlivý je Pharmatex společně s kondomem? A co Lady Comp? Nebo spíše pesar s gelem?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Lady comp jsou vyhozené peníze. nemyslím tím metodu, ale teplotu si můžeš měřit obyč. teploměrem a zapisovat si to tady nebo na fertility friend do grafu a budeš mít stejný výsledek za pár korun (zvlášť v dnešní době kdy má spousta lidí přístup na net z mobilu;-) ). za sebe doporučuju brát jako neplodné dny až období od určené ovulace do začátku MS, od prvního dne MS až do potvrzení ovulace bych opravdu neriskovala. někdo v plodných dnech abstinuje, někdo je využívá pro různé jiné způsoby uspokojení a někdo v plodných dnech používá nějaký druh bariérové ochrany (nebo kombinaci dvou a mimo plodné dny jen jednu ochranu).
    z ostatního jsem používala jen kondom a nikdy nám neselhal. kombinace dvou bariérových metod je podle mého názoru spolehlivější než HA, ale která kombinace kterých dvou metod bude vyhovovat zrovna tobě i tvému partnerovi, to chce asi trochu vyzkoušet (experimentovat), promyslet a domluvit se;-) navíc možnost použít pokaždý něco jinýho taky nemusí být k zahození, různé situace-různá řešení:-p

  • u nás pharmatex, v plodných dnech s kondomem, funguje spolehlivě několik let :-)

  • Zmíněná kombinace je dost spolehlivá, manžel dokonce hledal zkušenosti jen se samotným pharmatexem v plodné dny a vše prý v pohodě.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 516 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist