Pesar FemCap a vaše zkušenost

Otázku položila: Bývalá uživatelka #92984 24.7.2014 18:59

Zdravím, dámy,
zajímalo by mě, zda máte některá zkušenosti s FemCapem... Podobná témata se tu už sice řešila, ale nevyřešila, tak jsem si řekla, že to ještě zkusím :-) Hlavně by mě zajímalo jak moc je to spolehlivé. Tak kdybyste byly ochotné podělit se o nějaké zkušenosti, ať už vlastní nebo od někoho z okolí, byla bych za ně ráda, dík :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, používala jsem ho asi tak dva roky, někdy spolu se spermicidním krémem, někdy bez. V době, kdy jsem předpokládala ovulaci, se navíc partner do mě neudělal. Fungovalo nám to. Hned jak jsme ho používat přestali, tak jsem otěhotněla. Ale možná jsme měli jen štěstí:-) každopádně myslím, že pokud se používá správně, je to srovnatelný s kondomem a je možnost použít k tomu ještě ten spermicid...takže já doporučuju:-)

  • No, nevím, možná byla chyba ve mě, ale mě to nějak nešlo. Koupila jsem si ten pro ty, co nikdy těhu nebyly - nikdy jsem před tím těhu nebyla... A jednou se nám spermie dostalyi pod něj. Krom toho mi přišlo, že partner o klobouček i zadrhává - hlavně o to ouško, ža co se to má vytahovat... Možná to byla počáteční nezkušenost a časem bychom to vychytali, ale vzdali jsme to. Taky tam klobouček určitou dobu musí zůstat a s toufrekvencí s jakou to v tu dobu bylo (partner byl před tím dlouho pracovně pryč) bych ho nemohla vůbec vyndat :D A nebylo mi to příjemé.Jsem ale asi výjimka. Mám problém i s tampony, kontaktí čočky nosit taky nemůžu, okamžitě mě začnou pálit oči, u zubaře nějaký tampony v puse mít taky nemůžu, pozvracela bych ho... Moje tělo prostě odmítá věci, které dovnitř nepatří...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 147 otázek, kterým se dostalo 271 327 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist