Penis

Otázku položila: Anonymní uživatelka #406456 9.3.2021 22:40

Dobrý večer.
Dnes mi přítel (s kterým jsem ještě nespala, ani nic víc neměla) napsal, že má trochu úzký a ohebný penis, a tak mu kondom sklouzává. Celkově moc s kondomy zkušenost nemá.
Mně je to tedy divný, jako jestli je to možný. Já si říkala, ze by to mohla být nesprávná velikost kondomu, když sklouzává. Nebo třeba jen neměl pořádnou erekci? Nebo je normální, ze mají kluci, muži “ohebný” penis? Chci kondomy používat, je lepší tedy vzít menší velikost, nebo více a radši vyzkoušet, který bude sedět nejlépe? :)
Co si o tom myslíte vy?? :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Upřímně? Působí to na mě jako by se tomu kondomu prostě chtěl vyhnout, tak to zkouší. :-D Jeden bývalý nebyl zrovna příliš vybavený a nezklouzávalo nikdy nic.

  • Mrkni do kalhot a uvidíš, jestli ho má úzký :-D Za mě ti kecá a snaží se mu vyhnout... Nepíšeš kolik mu je let a očividně jste spolu krátce, když jste spolu ještě nic sexuálního neměli. Hlavně nebuď hloupá a neskoč mu na tyto jeho výmluvy, můžeš skončit těhotná a nebo s nějakou nemocí. Na to pozor.

  • Neumim si predstavit, ze by byl penis ohebny pri erekci. Ohebny je v klidovem stavu, pak se nedivim, ze kondom pada.
    Pokud s kondomy nema moc zkusenosti a je/byl uz sexualne aktivni, tak se kondomu vyhyba.

  • měla jsem partnera který ho měl malýho a s kondomy problém neměl. prostě je to jen o výběru správné velikosti - najít se dá, jen hledat. bud přímo v drogerii a koukat na každou krabičku (pozor i jeden výrobce může mít kondomy různých velikostí - např. Durex to tak má) nebo hledat na netu kde ty údaje jsou taky uvedeny a pak bud vzít např v sexshopu nebo v drogerii ten vybraný typ.
    a jak holky píšou - taky to na mně působí tak, že se jim chce vyhnout a hledá výmluvy. kondom se dá nasadit na penis v téměř jakémkoliv stavu, pokud není úplně ochablý.

  • No a ty už máš nejaké tie skúsenosti? Lebo ja som zopár partnerov mala, takže by som mu šáhla do treniek a zistila si sama čo a ako. No a ak je to pravda čo tvrdí, tak už je to na tebe, či chceš ostať s malým a mäkkým 🤷‍♀️

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist