Panenská blána

Otázku položila: Anonymní uživatelka #436550 14.12.2020 11:04

Ahoj, chtěla bych se zeptat jak poznam že už nejsem panna?? Nevím jestli mám protrženou panenskou blánu,protože jsem párkrát masturbovala ale když to bylo poprvé, tak jsem necítila žádnou bolest ani mi netekla krev tak nevím jestli ji mám protrženou. Je mi sice 15 ale mamka to neví a jednou už jsem byla na gynekologii ale nevysetrovali mě, protože jsem měla měsíčky ale mám jít na kontrolu tak se bojím co říct, protože mamka tam půjde se mnou a ona ví že jsem nepouzivala tampóny ale jen vložky. Myslíte si že to doktorka pozná jak se mi blána protrhla? Může se protrhnout i při sportu? Nevím na co se vymlouvat.
Díky za rady

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy14.12.2020 11:38

    Panna jsi do doby než máš první sex.

  • Jestli žiješ v muslimské zemi, blánu ti zkoumat budou, v ČR ne. U nás lékaře zajímá, jestli byl pohlavní styk, protože pak se vyšetřuje jinak.

  • vanilka0715.12.2020 12:57

    Jak již bylo zmíněno, v ČR se lékař ptá na pohlavní styk. Když nebyl, vyšetřuje se jinak jako když byl. (Asi již víš, jak prohlídka probíhala, když jsi tam byla minule). Jinak panenská blána se může přetrhnout při masturbaci (nebo taky nemusí, je dost pružná, záleží o jakou aktivitu se jedná), taky při sportu to není ojedinělé. Jsou i dívky, které panenskou blánu nemají vůbec.
    Jestli ji máš nebo ne gynekolog samozřejmě pozná, když by Tě vyšetřoval, ale není důvod proč by to řešil, když řekneš, že pohlavní styk ještě neproběhl...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 446 odpovědí a 409 668 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist