Opožděná menstruace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #394840 18.7.2018 18:18

Zdravím ženy :).
Mám takový otravný dotaz a asi zbytečně plaším. Mám už 3. den opožděnou MS. Jinak jí mám celkem pravidelně po 30 - 31 dnech, ale teď prostě nic. Antikoncepci neberu, s přítelem používáme kondomy. Ani jednou žádný nepraskl, jen jednou jeden sklouzl, ale tak, že ho přítel nestačil o kousek zachytit, takže vše zůstalo v kondomu. Ale já mám prostě nervy, jestli něco nemohlo "proklouznout", protože se to stalo akorát v ovulaci. A čím víc se mělo MS blížit, tím víc jsem se na to začala soustředit a teď s každým dnem, kdy MS nepřichází jsem čím dál víc nervní, takže je z toho začarovaný kruh. Vím, že psychika MS ovlivňuje hodně, takže si myslím, že to je prostě z nervů, ale s mojí psychikou (úzkostná porucha) se nejde jen tak nenervovat. Teplý vany si dávám asi už dva dny a zatím nic :(. Myslíte, že bych mohla být v tom? Ještě nechci být těhotná :(. Popř. nevíte nějaké další babské rady, jak si MS přivolat?
Děkuji, kdo jste mne vyslechly.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Risu18.7.2018 19:13

    Co zkusit TT?

  • Ahoj,určitě to bude těma nervama,pokud nepraskl kondom a nebo jste neměli sex bez ochrany tak se bát nemusíš,myslím,že by to byla obrovská náhoda abys byla těhotná. Já mívám cykly někdy 28 dní,jindy 32 dní a někdy 25 dní. Až přijde ms začni každý den pít kontryhelový čaj (alespoň 2-3 hrníčky denně) srovná ti cyklus. Ale pij od 1.dne ms tak 15-16 dní a pak nanovo od 1.dne :-)

  • Mne se taky obcas ms zpozdi o par dnu, nejhorsi je tady ten robot, co pise, ze jsem to uz tri dny nedostala 😂😂😂
    Pro jistotu si delam TT, ale den po nem vzdycky ms dostanu :-) Mela jsem cykly 29-32 dni, pak 25-27 dni a ted zas 29-31.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist