Opožděná MS a TT negativní, mohu být i přesto těhotná?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25988 10.1.2017 20:37

Hezký den, už opravdu dlouho se snažíme s manželem o miminko. Něco okolo 3 let. Byli jsme na klinice ivf kde mi dr řekla že mám něco se štítnou žlázou neřekla mi co ale ze je to jen trochu vychylene napsala mi Letrox půl tablety a po dalších krevních výsledcích mi zvětšila dávku na 50. Už to beru cca 2 měsíce. 9.1 jsem měla dostat MS. Vždy přesně týden předem mě šilene boli prsa a podbřišek teď vůbec nic jen jeden den mě prsa pobolivala ale už zase nic. Je to teprve dva dny co jsem to měla dostat a udělala jsem si test ale je negativní. Tento měsíc mám jít na ivf pokud to dostanu už jsem se s tím psychicky smířila a teď ta vynechána MS... Myslíte že jsem testovala brzo? Mate někdo podobnou zkušenost ze by se vám po uživani letroxu zdařilo? Po jak Dlouhé době?

  • 11.01.2017 13:12:09 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 11.01.2017 13:12:09 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • možné to je :) já u první dcery měla pozitivní TT až někdy týden po vynechání.. takže hlavu vzhůru ;) třeba se zadařilo

  • Já jsem na klinice taky dostala Euthyrox (lehce snížené, ale že to dávají všem, co ji mají byť jen malinko sníženou). Taky jsem čekala na ms, abych mohla na IVF. MS nepřišla :-) Testovala jsem 3 dny po vynechání, odpoledne byla slabá čárka a ráno 4 den po vynechání silné dvě čárky. Držím palce, mohla jsi mít o pár dnů později ovulaci nebo se ti jen hcg dostává pomalu do moči.

  • Ja teda brala od mala euthyrox 50, prvni tehotenstvi hned bez problemu, v tehu mi zmenili leky na letrox 50 a upravili davky. Po porodu pokracovani na letroxu 50 a druhe tehu opet hned a zatim bez problemu. Je fakt, ze se s tim lecim uz dlouho, ale letrox 50 neni zas tak vysoka davka.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist