Nesouměrnost prsou

Otázku položila: Anonymní uživatelka #80811 8.1.2013 15:11

Zdravím všechny. Je mi 26 let a od 17 mám nesouměrná ňadra. Jedná se tak o 1 celou velikost - pravé je větší. Mám problémy s nákupem podprsenek, plavky vůbec nevlastním a za svoje tělo se zkrátka stydím. Ani můj přítel - ve vztahu 4 roky - o tom neví nebo si nevšiml.
Zatím jsem nebyla ani na mamografu, ikdyž vím že by tím vyšetřením měla procházet každá žena, zkrátka mám strach a ten stud je obrovský.
Slyšela jsem, že každá žena má trochu nesouměrná prsa, ale mě se nezdá..neznám žádnou která by to tak měla...
Máte některá stejný problém? Podstoupily jste plastickou operaci, nebo o ni uvažujete?
Díky za komentáře.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, stejný problém má sestřenice, které je teď 30 let. Taky měla ze svých prsou velké trauma a asi před 6 lety se začala zajímat o plastickou operaci. Plastiku by ti neuhradila pojišťovna, protože se jedná o estetický zákrok. Nejedná se totiž o zdravotní problém. Jediný případ, kdy by to uhradila pojišťovna by byl, kdyby se to svedlo na psychickou újmu, ale to už se s tebou celoživotně potáhne v papírech. Takže se srovnala s tím, že do výstřihu používá vložky do podprsenky, ať se jí to srovná a jinak jsou všichni natolik ohleduplní že jí to nepřipomínají. Teď čeká první mimi a říkala, že když viděla, co udělá tehotenství a kojení s prsama, tak pouvažuje o té plastice znova potom, ale nejspíš do toho nepujde, když ji máme rádi i tak :-)

  • Moje teta si nechává šit podprsenky, má taky jedno prso o nějaké to číslo měnší než to druhé.A abych pravdu řekla, tak mám jednou prso o dost menší a nikdy jsem to nějak neřešila, jen nenosím výstřihy.

  • Tak mammograf je povinný až nějak od 45ti let ;)
    A jinak mám to stejně jako ty, o velikost menší/větší...plavky si kupuju takové trojúhelníčky jakoby vycpané a podprsenky, větší a pevné a do toho jednoho košíčku mi hold chybí, akorát pak nenosím výstřihy ;) toto nějak neřeším, přítel taky nemá jedinou výtku...to je maličkost ;) buď v klidu, nejsi sama ;)

  • Ahoj, moje kamarádka má jedno prso 3 a druhé 2 nějak tak a je to teda strašný rozdíl když jednu stranu podpry má narvanou a druhou má volnou. Má to od té doby co bere HA a k lékaři stím jít nechce. Ale mě už třeba přijde divný že jí prsa z velikosti 1 vyskočili na 3jku za půl roku :-o. Snad se tvůj problém brzo vyřeší.

  • Simone9.1.2013 13:48

    Ahoj, mrkni an tohle video: http://www.stream.cz/video/642929-novy-zivot-diky-plastice-lucie Já nevím, nejsem úplně zastánkyní plastických operací, ale přijde mi, že jsou prostě případy, kdy plastika může pomoct, i když jde o estetiku. osobně bych si třeba nenechala dát iimplantát, ale třeba zmenšit jedno prso klidně.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist