Nepravidelná menstruace ve 14 letech

Otázku položila: Bývalá uživatelka #30524 2.10.2012 19:10

ahoj..bude mi ani ne za měsíc 14 let..Menstruaci už jsem nedostala 4-5 měsíců..nwm co dělat :/ Mamka mi říká že půjdeme na gyndu když už jsem to tak dlouho nedostala poslední menstruaci jsem měla v květnu a pořád nic :/ 1. menstruaci jsem dostala 9.Ledna..Na gyndě jsem ještě nebyla a docela se bojím..nevím co mám dělat :/ děkuju za odpovědi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Vidíš to, já svojí 1. MS dostala asi tak v 14-15 a do teď (23) ji nemám pravidelnou. Když nepočítám 4 roky co jsem brala HA :-D a už přes 8 měsíců neberu a stále se mi to nesrovnalo.
    Jinak gyndy se neboj. Já také měla strach a abych pravdu řekla, nejsem z toho nadšená ani teď, jelikož jsem děsný stydlín. Ale co se týká vyšetření nic to není. Neboj:):-)

  • Toto je zcela normální, první MS jsi dostala, to je v pořádku a další můžou chodit po měsíci, dvou, i po půl roce, do dvou let by se to mělo srovnat, pokud ne, tak navštiv lékaře.
    Takže v pohodě, nestresuj, je to normální. Pokud teda jsi si jistá, že můžeš vyloučit těhotenství.

  • Ahoj ja dostala prvni MS az nekdy okolo 16 delala sem vrcholove sport takze mi doktori rikali,ze je to kuli velkymu fyzickymu i psychickymu vypeti :) ale taky se mi pak stalo ze sem to nedostala Ms asi dva mesice a tak sem sla na gyndu :) taky sem se bala ale vsechno super :) nemas se ceho bat

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist