Neplodnost

Otázku položila: Bývalá uživatelka #179326 20.7.2017 5:42

Zdravím a prosím o radu. Již více než rok se mi nedaří otěhotnět. Poraďte mi nějaký doplněk stravy, bylinku, vitamíny,nebo cokoli co Vám v takové situaci pomohlo. Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Kamkri20.7.2017 7:16

    Ahoj, z vlastní zkušenosti ti neporadím, protože mně nepomohlo nic. Zkoušela jsem Gynex - který si spousta holek chválí - taky Fertility Blend, Femibion 1, čaje, a taky spoustu různých procedur, ale po skoro třech letech snažení jsme šli na ivf (zdravotně oba v pořádku). Takže si myslím, že pokud to má vyjít, vyjde to i bez tady toho všeho.
    Nás ty doplňky spolu s procedurami (biorezonance, Dornova metoda, pánevní dno, konstelace) stály tak 12-15tis. .. možná to bylo zbytečné a možná to krůček po krůčku pomohlo k úspěchu - nevím. To nikdy nezjistíš.

  • Zjistit příčinu. Pokud je chyba ve spermiogramu, jsou ti vitamíny na nic. Pokud neovuluješ, tak to ani vitamíny nespraví.

  • Zajděte k dr... Ať zjistí, kde je (pokud je) chyba :-)

  • Ahojky. Mě Dr.doporučila Inofolic. Nevím, zda to bylo tím, ale hned další cyklus jsem otěhotněla. Určitě neuškodí. Na netu jsem koukala do diskuzí a hodně holek psalo, že chvilku po začátku užívání otěhotnělo. Ale samozřejmě na každého to taky nemusí působit.

  • Petrakim20.7.2017 12:17

    K dr. na spermiografm včetně morfologie! Mít kupu rychlých spermií neznamená, že jsou tvarově OK. Pak teprv řešit vitamíny.

  • jitkab198220.7.2017 14:21

    Ahoj, pokud se snažíte už přes rok, tak bych se na nějaké vitamíny apod. teda nespoléhala. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že teď lituju, že jsem nevyhledala odbornou pomoc mnohem dříve. Záleží teda také kolik ti je. Já to začala řešit až ve 30 a než jsem se dočkala prvního vytouženého potomka, tak mi bylo skoro 33.
    Určitě bych doporučila probrat to nejdříve s tvým gynekologem. Já teda na to měla smůlu, protože můj gynekolog byl dlouhodobě nemocný a zastupovala ho doktorka důchodkyně. Nejprve jsem byla nadšená, že se něco řeší, ale pak jsem si uvědomila, že je to všechno špatně a vyhledala jsem CAR a zároveň změnila i doktorku. Vzala mi totiž rovnou hormonální profil a manžela poslala na spermiogram a výsledkem bylo, že je problém u manžela a se mnou nic není. A přitom jsem přirozeně přestala menstruovat a když jsem zkoušela ovulační testy, tak u mě vůbec nefungovaly. V CAR mi rovnou podle hormonálního profilu diagnostikovali PCOS a zvýšenou hladinu prolaktinu a nasadili léčbu. K tomu při laparoskopii zjistili, že mám endometriozu a oba vejcovody neprůchodné, takže mi je vzali a už mi nezbylo nic než IVF. No a manželův spermiogram dopadl na jedničku.
    Takže já jsem jasným důkazem, že doplňky stravy jsou k ničemu. Na moje 4 problémy by žádný nezabral.
    Pokud tedy můžu poradit, tak je určitě lepší prvně zjistit příčinu.

  • macicekkajik20.7.2017 8:18

    Pokud mohu poradit. Zajděte k dr. Ordáňovi, ordinuje v Chebu, ale vyplatí se k němu jet. Není to klasický doktor. Je to léčitel. Studoval v Číně a umí léčit od rakoviny po neplodnost. A je rozhodně lepší, dát 300,- za sezení než tisíce za ivf. Za panem doktorem jezdí z celého světa.
    http://www.harmoniecheb.cz/

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist