Nejtrapnější zážitek

Otázku položila: Anonymní uživatelka #392181 20.4.2018 14:57

Ahoj. Včera se mi stala taková nepříjemná věc. Byla jsem ve škole a když jsme měli poslední přestávku, která má jen 5 minut, věděla jsem, že už si musím vyměnit tampóny, protože po hodině musím i tak běžet na autobus. Došla jsem na záchod a já blbka se nezamkla a prostě když jsem si vyndavala ten starý a už jsem ho držela v ruce a byla v takovém polostoji, nějaká holka mi otevřela ty dveře a bylo to megaaaa trapný.. pak jsem teda rychle odešla jenže pak jsem slyšela, jak to říká jiný holce a ta se mohla po*rat smíchy. Zažili jste někdy něco tak trapnýho? Jaká byla reakce ostatních? Řekněte mi prosím, že se vám něco takového také stalo a že v tom nejsem sama...😂

  • 21.04.2018 18:16:28 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik20.4.2018 17:09

    Ahoj, hold puberťačky. Neřeš to. Ono to se na to za chvilku zapomene a jestli ta holka ještě nemá menstruaci a nechápe to, tak to brzy pochopí, až si bude muset vložku či tampón měnit také. Prostě se tomu holky jen zasmějí a bude to pryč. Věř, že trapných chvilek ještě zažiješ víc. Nejlepší je si z toho udělat legraci a tím to zamést pod koberec. Buď nad věcí a nic si z toho nedělej. Jsou horší věci v životě než trapné chvilky.

  • No... me se teda nestalo primo tohle. Ale kdyz jsem bydlela u rodicu, sla jsem se osprchovat do koupelny v patre, kde byly jen dva pokoje, z toho jeden muj a druhy prazdny, a koupelna. Takze tam nikdo nechodi. Mela jsem menstruaci a nosila jsem vlozky, takze jsem se svlekla, taky jsem sundala ty kalhotky s nalepenou pouzitou vlozkou a osprchovala se. Vsechno to obleceni zustalo na zemi a nahore samozrejme ty kalhotky s vlozkou. Po sprse jsem si vzala z pokoje jine obleceni a nez jsem stihla to z koupelny uklidit, zrovna tam sel tata pro vodu na zaliti kytek a videl to. Jen rekl, ze jsem si tam nejspis neco zapomnela. To je muj nejtrapnejsi zazitek a doted jsem ho nikomu nerekla

  • Ivca.C21.4.2018 16:21

    Tak ja slysela tuhle historku - kamaradka vyrazila jednou do divadla na koncert. Potrebovala si jeste pred zacatkem vymenit tampon, na normalnich zachodech fronta, tak sla na wc pro invalidy. Jenze ten nesel zamknout, tak v podrepu nad misou jednou rukou visela na klice a druhou se snazila zavest tampon. Jenze v tu chvili nejaka zenska prudce otevrela dvere a kamoska se snazila je rychle chytnout druhou rukou, ze ktere ji "vystrelil" ten (nastesti jeste cisty) tampon... primo do foyer toho divadla, kde ostatni postavali a popijeli vino apod. :-D no nic, rychle se zase zabouchla a cekala, az do chvile kdy koncert zacal. Pak se opatrne vyplizila ven a z koncertu uz nic nebylo ;-)

  • trinetka20.4.2018 19:32

    Stane se.. Neřeš to.. Pokud se mínila jak říkáš potento smíchy, tak je to blbka a boží mlýny melou pomalu, ale melou..
    Mě se stalo něco dá se říct něco horšího.. Jela jsem vlakem domů a necítila se zrovna komfortně, modlila sem se, ať už je vlak na zastávce a já si můžu běžet vyměnit tampon, upozonuju, že v nejsilnějších dnech k tamponu vždy nosím i vložku.. No tak vlak už se blížil, já se zvedla v docela plným vagonu a na sedadle krev :/ takže mi to proteklo skrz tampon vložku i kalhoty.. No rychle sem v tom ,, vymáchala,, batoh kolem pasu si urychleně motala mikinu a rudá jak ředvička běžela vystupovat.. A to jsem už chodila na střední :D bylo to trapné opravdu hodně.. Ale takové věci se prostě někdy stávají..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist