Nejde mi zavést tampon

Otázku položila: Anonymní uživatelka #438927 16.9.2021 17:17

Ahoj, tak dnes jsem se odhodlala a ty tampony jsem si konečně koupila, vzala jsem si tampax ty nejmenší, ale vůbec mi nejdou zavést ani nakraj ten tampon nezasunu, jsem z toho celkem zklamaná.😕 Nemáte nějakou radu? Dekuju moc. Budu rada za každou radu.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy16.9.2021 18:26

    Musíš zkoušet ;-) nejlépe to jde, když máš ms nejsilnější, tampon se pak snadněji zavádí. Zkoušej různé směry, nejlépe dozadu nahoru.

  • Uvolni se a nikam nespěchej, nejlíp se to zkouší v nejsilnějších dnech, líp tam vklouzne. Pořádně si pročti návod, jak se s tím má zacházet. A holt zkoušet, taky mi to nešlo hned napoprvé ;) A ze začátku je to zvláštní pocit, hlavně ten provázek. Rozhodně bych ho ale neměla vevnitř cítit, neměl by tlačit.

  • RebeccaStrand16.9.2021 20:41

    Když jsem byla panna, tak mi to taky vůbec dovnitř nešlo a bolelo to i na tom začátku.. Jak jsem začala sexuální život, tak to tam šlo naprosto v pohodě, používám ale O.B. ;-) tampax z doslechu vím, že se zavádí hrozně špatně a jsou nepříjemný :-o Takže bych doporučila o.b. s tím, že při zavádění tím tamponem jakoby trochu točím sem tam, aby to tam šlo snáz :-) Držím palce :-D

  • Taky mi trvalo šíleně dlouho než jsem se k tomu dostala a věděla, jak na to. Pomohlo mi určitě i jak píše komentář nade mnou, šlo to lépe po zahájení sexuálního života. Ale co jsem dělala a pomohlo mi bylo, že jsem si třeba napustila vanu, byla uvolněná a zkoušela si dovnitř vsunovat prsty, abych si zvykla na ten tlak a pak s tamponem je to úplně stejný, jen je dobrý, když máš silnou ms, aby tam lépe vklouzl. Ještě poslední radu jsem dělávala zezačátku trochu naslinit špičku tamponu, aby lépe vklouzl dovnitř, ale to jsem dělala jen v začátcích. Prostě to chce zkoušet :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist