Nechráněný styk a následný hnědý výtok

Otázku položila: Anonymní uživatelka #89977 7.1.2013 15:07

chci se jeste zeptat,měla jsem včera v noci první sex,bez kondomu,dnes jsem si delala test a je negativní,trápý mě ale šíleně silný hnědý výtok... co to znamena?
btw.
svojí první menstruaci jsem dostala pred pul rokem cca a druha se jeste nedostavila:(
a je mi 14:/ to dejte prosím stranou.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • test rozhodně neukáže pozitivitu druhý den po styku, o ženském těle toho moc nevíš, bohužel...

  • Vážně si myslíš, že jsi zralá na začátek sexuálního života, když tvé tělo ještě nezačalo v téhle oblasti fungovat, jsi pod zákonem, rozhodla jsi se mít sex bez ochrany a absolutně bys nedokázala nést následky svého neuváženého počínání? Nejspíš jsem na tebe velmi tvrdá, ale zkus trochu víc přemýšlet.

  • v tak krátké době po styku bude test vždy negativní. Ten se má dělat nedřív tak první den, kdy má menstruace zpoždění. Ten hnědý výtok bude nejspíš způsoben protržením panenské blány a tím bych si starost nedělala. Spíš by mě trápilo, že jsem měla nechráněný sex! Takže bych si sehnala někoho staršího, kdo mi zajde do lékárny pro postinor (musí se užít do 72 hodin po styku), protože tobě ho nedají. A pro přístě bych myslela na antikoncepci. Tobě zatím HA nedají, tak kondom!!!

  • No holka ty jsi odvážná...pokud nechceš dítě, tak si pořádně prostuduj, jak se chránit nebo s nikým nespi!!! A pokud jde o ten test, tak si k němu raději přečti návod, mělo by se tam psát, že si ho máš dělat pokud se nedostaví menstruace...dobře, máš ji nepravidelnou, ale i tak ti to prostě pár hodin po styku nikdy neukáže...
    Ten výtok může být třebe začínající menstruace tzn. špinění

  • Já si myslím, že ten hnědý výtok je z toho, že jsi přišla o panenskou blánu. Takže z toho nevěs hlavu. Jak píší holky, test až tak 14dní po styku, možná i déle. Být Tebou bych šla pro postinor, ale Tobě ho neprodají, protože Ti ještě není 15, leda tam poslat nějakou starší kamarádku. A neznamená, že když jsi měla jen jednu menstruaci a máš to nepravidelně, že nemůžeš otěhotnět.
    Takže příště radši víc myslet na antikoncepci, nejlépe se sexem ještě počkat. Pak by se dalo vyvarovat takovýchto situací ;)

  • Já teda užívám HA od 13 let, ale mě ji tenkrát doktorka napsala ze zdravotních důvodů. Sexuálně žít jsem začala až v 17 letech. Slečna tady porušila zákon a vůbec nemyslela na následky. Nechápu dnešní DĚTI, proč začínají se sexem, aniž o tom něco vědí a ještě v době, kdy na to vůbec nemají věk. Kam spěcháš? Teďka si přiděláváš jenom starosti. Já vím, doba je rychlá, člověk je zvědavý, ale ty následky potom. Když už tedy musíš sexuálně žít, tak sebou vždy nos kondom. A pokud jej tvůj přítel nebude chtít používat, tak bych s ním nespala. On potom těhotný nebude! Ty s tím budeš muset jít za rodiči a řešit, jak jsi mohla ve 14ti letech otěhotnět.

  • Testovani se vyplati +/- 14dni od styku, tak vydrz.

  • venysek7.1.2013 17:17

    Být tebou si přes starší kamarádku urychleně pořídím Postinor, abys za chvíli neřešila pozitivní test. Druhý den po styku ti opravdu nic neukáže.
    Ten výtok může být buď kvůli protržené panenské bláně nebo začínající menstruace.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist