Nákup lékárna pro mimnko

Otázku položila: Anonymní uživatelka #49080 28.11.2011 16:26

ahoj holky, právě si objednávám nějaké věci v lékárně pro mě a pro prcka. Zatím jsem si objednala něco na koupání pro prcka, mazání, něco na prdelku, ubrousky, plenky. Pro sebe vložky do podprsenky, porodnické vložky. Ze zkušenosti je potřeba ještě něco do základu? Děkuji za rady.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, vezla jsem si do porodnice přípravky fy energy - cytovital na jizvu, audiron na případný zánět prsu, regalen jako prevenci před poporodní depresí, spiron na dobré dýchání pro miminko. omlouvám se za skrytou reklamu, ale tyhle věci mi prokázaly fakt solidní službu :-). přeju ti hodně pohody!

  • Ahoj, já toho moc nekupovala, hlavně ne ve velkým, protože nevíš, jak Ti na kosmetiku bude reagovat miminko, mě se osvědčil Bepanthen, jak na miminko, tak na bradavky, pak jsem měla gel s dubové kůry na poporodní poranění (rodila jsem nakonec císařem, tka mi byl k ničemu). Teploměr s ohebnou špičkou a kupovola jsem takhle i odsávačku hlenů (tu na vysavač. A pak když bylo mimi větší a měli jsme před očkováním, tak jsem koupila něco proti teplotě. Ještě jsem si kupovala odsávačku mateřského mléka, ale taky až déle, protože jsme měli problémy s kojením, ale na to máš kdyžtak tak čas.

  • ahoj, pokud jsi prvorodička, což usuzuju z tvé otázky, je perfektní si koupit olej na masáž hráze - používá se od 34.tt, já jsem nemasírovala pravidelně, ale rodila jsem rychle a téměř bezbolestně, žádný nástřih a šití. Doporučili nám to na předporodním kurzu, jinak je opravdu dobrý bepanthen, ale nechala bych si ho pouze na bradavky, protože je zdravotně nezávadný a miminku nic neudělá, na zadeček miminka se mi osvědčila mast Rybilka, stojí pár kaček a řekla bych, že je lepší než ten drahý bepanthen. Ještě se ti vyplatí mít doma hypermangan - pokud má miminko nějakou vyrážku, tak se dává troška do vody na koupání a borovou vodu na oči, já mám zakoupeno, ale za necelé 4 týdny, co je malá na světě, jsem nemusela použít, ale je dobré to mít doma. Potom budeš potřebovat ještě 60% líh na ošetření pupíku miminka, ale ten se doporučuje kupovat čerstvý a ještě bych doporučila koupit si pro všechny případy kojeneckou vodu a příkrm pro miminko, já jsem použila hned první noc doma, protože malé nestačí mlíko ode mě a jsem vděčná za ten spásný nápad, že mě to napadlo si ho koupit :-). Přeji co nerychlejší a bezbolestný porod a hodně nervů a trpělivosti s miminkem (vím o čem mluvím) :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist