Nafoukle břicho, nevolnosti

Otázku položila: Anonymní uživatelka #381018 20.2.2018 11:16

Ahoj, mam dotaz. Vím, že tady to asi neporesim,ale třeba měl někdo podobný problém. Už nějak 2 týdny mám bolesti břicha (tk nejak je to podbřišek, pak pod žebry, prostě celé břicho). Jsem nafouklá v oblasti podbřišku. Mám pocity na zvracení. Beru HA zhruba 4 mesice. včera jsem byla na gynekologii, abych vyloučila těhotenství nebo nějaký jiný problem, dělala mi i vaginalni ultrazvuk, ale řekla, že je vše v pořádku. Takže těhotenství to není. Ale moje břicho se snad každý den zvětšuje. Nevíte někdo, co by to mohlo být? Žádné jine leky pravidelně, než HA neberu. Občas paralen nebo prášek na alergii, ale to na to nemá vůbec vliv... docela se bojím, co to může být. Sice nějak měsíc cvicim, chtela jsem shodit ten fald na břiše, ale najednou se z faldu změnilo na pohmat tvrde břicho, k tomu nevolnosti a zakulatila sem se. Bolest svalů to fakt není... :/

  • 20.02.2018 16:50:24 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik20.2.2018 12:52

    Připadá mi to jako zaražené větry. Může to vypadat i jako infarkt. Také se mi občas stává, že mne bolí pod žebry, v podbřišku. Pak si člověk uleví a je to pryč. Jak už je tu psáno, může to být změnou životosprávy a možná ti nesedí ha.

  • Tak to jedině k doktorovi, na sono a vzíti krev....jiná rada není....nebo jsi možná změnila životosprávu....tělo si zvyká...ale asi bych šla k mudr...;-)

  • Ono to klidně může být tou HA. Mě taky kolikrát doktorka tvrdila, že zrovna tohle s čím jsem přišla nemůžu mít z HA, nakonec jsem si vydupala jinou a mam pokoj. Měla jsem nevolnosti, bolela mě i docela často hlava. U první HA jsem přibrala asi 5 kg. Od tý doby už mám asi pátou, jelikož mi jich dost nevyhovovalo. A možná nakonec ani tahle nebude to pravý ořechový. Nebo dokonce žádná, i to se může stát. Než budeš měnit HA, tak si zajdi k obvoďákovi a uvidíš, třeba to fakt HA nebude. ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 198 otázek, kterým se dostalo 271 491 odpovědí a 409 685 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist