Můžu být zase těhotná?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #17307 16.2.2011 9:03

Před více jak 14 dny bych se tomu zasmála, ale dnes je středa 16.2.2011 a v neděli 13.2.2011 měla přijít MS, která zatím nepřišla.
Těhotenský test den po předpokládané MS, tedy v pondělí 14.2.2011, byl jasně negativní.
Abych to uvedla na pravou míru. Jsem 4 měsíce po porodu, zatím ještě bez antikoncepce a s manželem si "dáváme" pozor. Jen jednou jedinkrát jsme to moc nestihli a zrovna v den, který WomenZone vyhodnotil jako ovulaci.
Byla by to sakra náhoda, když nám obě děti trvaly půl roku, ale přeci jenom ten červíček ve mě hlodá, zda negativitě testu mohu stoprocentně důvěřovat a užívat si dnů, kdy mám klid od MS, aniž bych byla těhotná.
Já vím, je to velmi malá pravděpodobnost-nepřikládala jsem tomu vůbec žádnou váhu, ale od doby, kdy MS nepřišla ve mě přeci jen ten červíček hlodá. Děkuji za zkušenosti s těhot.testy .

Děkuji všem za kometáře....Břicho začíná bolet, tak pomaloučku rozbaluji krabičku tampónu a vyčkávám. Děkuji za rady a všem hezký den

Díky za váš čas :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Známá se o dítě s manželem snažila 4 roky a museli stejně na IVF. Z tohoto důvodu po porodu nezačala brát antikoncepci a po šestinedělí hned otěhotněla přirozenou cestou podruhé ;-) To byl šok. Prý se po porodu v důsledku bývalého těhotenství dějí takové fyziologické změny, že se to prostě chytne mnohem lépe než jindy ;-)

  • Ahojky,
    já si myslím, že se ti MS po porodu bude ještě nějaký ten pátek srovnávat a tudíž může přijít s několikadenním zpožděním. Já už jsem to taky měla dostat a zatim nic, první MS byla necelý 3 měsíce po porodu. Pro jistotu můžeš zkusit ještě testnout koncem týdne.

  • Ahoj, po porodu opravdu nemusí být MS pravidelná-může se po porodu změnit, jak intrvaly, tak délka, a jestli kojíš, tak nepravidelnost je běžný jev, ale také jsem si neustále myslela, že jsem těhotná-prostě to k tomu nahrává, člověk neví na čem je, když MS nejde..
    O tom, že po porodu žena snáze těhotní jsem také slyšela, ale pokud žena kojí, tak se to podle mě vyvažuje kojení trochu tu plodnost mírní, ale jen trochu-rozhodně nefunguje jako antikoncepce.

  • Ahoj, a nedivala jsi se za chvíli jestli tam neni třeba duch :-) Jinak zkus testnout třeba zitra rano nejlepe mamatestem to uz by ti urcite ukazalo a pokud ne, tak mas MS asi jeste nepravidelnou :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist