Můžu být těhotná..?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31910 2.7.2011 10:41

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, 30. června jsem měla sex, byl chráněný, ale jak jsme skončili zjistili jsme, že se kondom vyvlékl, půlka byla ve mě a půlka venku, ale když sme potom zkoumali jestli není prasklý nebo tak nebyl, a spermie byly vevnitř kondomu.. Ale i tak mám strach jestli nejsem těhotná. Menses mám dostat 7.července, a naposledy mi menses skončily 9.června, tuidíž mě napadlo, že jsem měla toho 30 a mám ještě ted neplodné dny. Poradíte mi co s tím? Jestli si mám mentruaci nějak vyvolat popřípadně jak..? Dostala jsem radu, že si mám dát horkou koupel a vypít 2 dcl červeného vína, že prý kdybych byla těhotná tak by to byl samovolný potrat, ale spíše se mi tak urychlí menstruace ne..?
Děkuji za rady.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Myslím, že 30. nebyly plodné dny. \a pokud vše bylo v kondomu, nemáš se čeho obávat. Jinak s tou koupelí - že by vyvolala potrat? To jsem teda ještě neslyšela :) počkej, 7. není tak daleko, hlavně se moc nestresuj (to asi nejde co? :)) - ještě by ti to ms oddalovalo

  • Nechápu, s jakým dobrákem to kamarádíš, že ti dává takové rady?! Jako že si máš vyvolat potrat, to snad ani není možný. Ne abys to zkoušela, mohla bys špatně dopadnout. Jinak těhotenství je podle mě nepravděpodobné.

  • Myslim, ze se nemas ceho bat. Pokud mas pravidelne cykly, tak ovu byla odhadem nekdy kolem 19. nebo 20. (hruby odhad, nechce se mi to pocitat:)...) a i kdyby ovu byla toho 30., tak by lutealni faze byla moc kratka na to, aby se vajicko stacilo uhnizdit. A navic ten kondom nepraskl, takze fakt bud v klidu. Vydrz do toho 7. Jinak co se te koupele tyce, tak tehotnym se opravdu nedoporucuji horke koupele (vice jak 38°), protoze horka voda by opravdu mohla vyvolat potrat.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist