Moje první menstruace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #421106 11.8.2019 15:59

Ahoj holky je mi 10 let a jsem trochu tlustší. Dneska jsem ležela na koupáku a opalovala se najednou jsem měla nějaké červené skvry v dolní části plavek tak sem si řekla že to je asi jen nějaký strup vedle pochvy a tak jsem šla do bazénu tam to bylo trošku červené tak sem radši vylezla a šla za plavčíkem a zeptala jsem se ho jestli my dá desinfekci na strup protože jsem byla v chlorováném bazénu. A on viděl mé plavky a říkal, že to nejspíš bude příchod prvních měsíčků. Dal mi nějakou tlustou hnusnou vložku a poslal mě domů. Já jsme teď doma sama a nevim co mam dělat. Nemám nic. Mamka je na dovolené a hlida mě babička u ní doma a tady nic není. Co mam dělat a jaké vložky nebo tal něco byste mě doporučily? Děkuji Vám dámy

  • 11.08.2019 19:52:52 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy11.8.2019 16:14

    Pokud je mamka na dovolené, tak to řekni babičce. Je to taky žena a také jednou dostala své první měsíčky. Nemusíš se ničeho bát, je to známka toho, že se z tebe stává žena. Zajděte spolu do obchodu/drogerie a kupte vložky s křidélky. Na balíčku je různý počet kapiček, čím více kapek, tím více sají. Vzala bych zlatý střed, normal. Také kupte vložky na noc, jsou delší a zabrání se tak, že krev poteče na prostěradlo. Nos vždy nějakou u sebe, abys mohla vyměňovat za novou a také čisté kalhotky, pro jistotu :-)

  • Kup si always platinum,dobře sají a voní
    Na noc určitě always night,jakoby se na tebe přilne jak je dlouhá a nezašpiní ti kalhotky :-)
    Pak si udělej takovou malou taštičku kam si dáš 3 vložky normální,1 na noc,intimku(malinká vložka na výtok)a náhradní kalhotky. Tu taštičku nos pořád u sebe třeba v batohu
    Když se chceš koupat,tak určitě s tamponem!!! Hrozně sem se bála,ale když si koupíš tampon s aplikátorem,je to v pohodě. Používám o.b. mají je v DM :-) když nebudeš vědět napiš :-)

  • Always platinum , Bella for teens, Ria.....všechny vložky kromě Naturelly doporučuji. Je mi 11 let a má jsem taky dostala v deseti. tipy: vložky si můžeš schovat do peněženky a do školy je v peněžence můžeš nosit normálně. Bella for teens koupíš v Bille Kauflandu velkým Albertu a tak. v drogerii jsem je moc neviděla a v dm je zrušili8-.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 515 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist