Moč a menstruace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #421420 27.8.2019 8:27

Ahoj. Je mi 15 a zítra jsu na patnáctiletou prohlídku, kde je vyšetření včetně moči. Problém je, že sem to dnes dostala a prostě vždy 2. den to mam nejsilnější. Tampon bych si zavedla, ale menstruaci mam teprve od dubna tudíž mi to jde ztěžka a mam k tomu respekt. V moči vźdy nějaká krev ze špinavé pochvy od krve je, a myslim ze doktorka z moci to asi stejne pozna ne? Dekuji vam za radu co mam delat. A jeatli mate tip na nejakou vlozku co neni treba moc videt ( ne slipovku, ta mi bohuzel nestaci😕 ) tak uvitam jakekoliv tipy, protoze na trinactilete prohlidce sem byla pouze v kalhotkach a podprsence. S pozdravem Bella. PS jdu normalne k detske lekarce

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Paní doktorce se omluv, řekni, že jsi dostala menstruaci a moč dodáš později. Co vím, tak i několik dní po ukončení menstruace by se moč ještě neměla nosit.

  • A chapu ze ti je to neprijemne, ale lekari jsou na takove veci zvykli, takze se urcite za vlozku nestyd. Slipovka ti nikdy stacit nebude, ty jsou urcene na vytok a spineni. V obchode se koukni normalne po baliccich, ty tenke vlozky byvaji myslim ,,ultra,,. Ja pouzivam naturelly. A jinak bych zvedla telefon a zavolala bych k doktorce a rekla zes dostala MS a jestli tu moc mas vzit i s tim ze to mas, nebo dodat pozdeji.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 199 otázek, kterým se dostalo 271 493 odpovědí a 409 687 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist