Mimoděložní těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #78170 5.11.2012 18:45

Ahoj, máte některá zkušenosti s mimoděložním těhotenstvím, prosím? Těhotenský testy jsou negativní a menstruace se nedostavila. Děkuji předem za odpovědi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Aj v prípade mimomaternicového tehotenstva by bol test pozitívny, takže v tom to asi nebude.. Ako dlho už MS nedorazila?

  • inthense5.11.2012 19:51

    ahoj,mamka mela mimodelozni a test pozitivni a i tehu priznaky.to bude asi jen zpozdeni

  • Ahoj..jsem 3 mesice po mimodeloznim tehu,priznaky byly jako pri normalnim tehu,ale nejak mi moje intuice napovidala,ze neni neco v poradku..objednala jsem se proto na gyndu a tam az mi to potvrdili..Myslim,ze bys nemusela mit strach,chvili pockej,bud se dostavi nebo ne,pak teprve bych zacala veci resit..drzim palecky at vse dopadne dobre..

  • Ahoj.. já mám zkušenost s mimoděl. těhot. 9.11.12 mi začaly v podbřišku bolesti, křeče jako při silnější MS... bolest se stupňovala, při sednutí mě něco tlačilo jakoby na konečník a pak mi začaly i bolesti v zádech. 13.11.12 jsem šla na gyndu v doměmní, že je to zánět. Z krve se ukázalo, že jsem těhotná, ale v děloze nic nebylo.... a do ccs 2hodin jsem byla na operaci. Bylo to mimoděložní těhotenství, museli mi vzít levý vejcovod. Docela mě to vzalo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist