Měření BT

Otázku položila: Bývalá uživatelka #27808 21.4.2017 14:34

Ahoj holky. Nedalo mi to a včera jsem si objednala teploměr na měření BT. Zajímalo by mě, kde měříte? A jak to případně děláte při MS? Jak hluboko zasunout teploměr? Jinak myslím, že jsem to celkem pečlivě nastudovala, ale tohle jsem nikde nevyčetla. Ještě by mě zajímalo, jestli máte zkušenosti s drmkem v tabletách? Děkuju za jakýkoliv postřeh či názor. :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Měřit určitě v pochvě a já zaváděla po tu plastovou špičku(měla jsem teploměr z Dr.max) a po pípnutí chvilku čekala a hned teplotu zapsala ;-)Při ms jsem neměřila,není to hygi.
    Jedla jsem jen kyselinu listovou ,takže více neporadím.

  • Já měřila v ústech, pod jazykem a měla jsem teploty krásné! Před ovulací 36,5-36,6 a po ovulaci 3,9-37,0. Výhoda je i měření při MS - celý cyklus.
    Měř určitě déle než do zapípání, měř prostě minimálně minutu v kuse :)...Teploty jsou vyrovnanější, neskáčou a více odpovídají - to je hlavní.

  • inah9121.4.2017 18:24

    Tak já měřila dole - a měřila jsem 5 minut - ale obyčejným rtuťovým teploměrem ( teda už v tom není rtuť, ale něco jiného..) A zasunutí...tak nějak...nevím, aby to nebylo nepříjemné asi :-D A při ms jsem neměřila. Začala jsem měřit už před snažením - abych věděla, na čem jsem a jestli ovuluju :-)
    S drmkem zkušenosti nemám... já pila kontryhel, brala B6, pak gynex, femibion, nosifol...

    A dodám k tvé jedné odpovědi u komentáře - pokud se přítel k dítěti nemá, tak ho nenuť..... počkej, až budete chtít oba, to by přece nebylo správné jinak, ne? ;)

  • Ja měřila v pochvě a po zapínání přidala ještě asi 1,5minuty.
    V ústech je to obvyklé nepresne proto,že se může stát že dáš na trochu jiné místo,nebo spíš s pootevření pusou a už je to znát. To,že sem nějaké 4-5 dní počas ms neměřila nijak nevadilo a to sem měla ovulaci 13dc.aspon sem mohla někdy v klidu spát a nebudou se kvůli teplotě a nehlidat další okolností kvůli měření (alkohol,nachlazení,vstávání v noci,vstávání dříve,...)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist