Menzes

Otázku položila: Bývalá uživatelka #184141 4.3.2019 21:42

Ahoj všichni. Je mi 14 let a zlobí mě měsíčky. Asi 4 dny jsem je měla ale strašně slabe. A potom konec. Tak jsem si to našla a může se jednat o nějakou nemoc nebo dokonce těhotenství. Jsem panna pouze jsem jednou byla svým přítelem nucena polykat. Ale četla jsem že je nemožné takto otěhotnět. Jenže jsem si pořád v hlavě říkala že jsem v tom, a když si to člověk vsugerovava tak se to prý vyplni. Omlouvám se za nezkušené otázky ale doma se stydím zeptat a na internetu toho moc není o tom s čím mám problém. Předem děkuji za odpověď

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Co? Coze? Nucena? Vsugerovat?
    Zkus wikipedii, tam je vse hezky popsano, vysvetleno, s odkazy a zdroji.
    Oralne se neda otehotnet.
    Nenech se nikdy, NIKDY do niceho v sexu nutit.
    Pockej s jakymkoliv sexem az do 15 (ano, oral a anal jsou taky sex).
    Pokud mas ms teprv kratce, muze byt nepravidelna.
    Vsugerovani plati, pokud chces, aby neco dobre dopadlo. Psychika je mocny pan, ale oplodnit te fakt nedokaze..

  • Ve tvém věku je normální, že je menstruace různé intenzity a nepravidelná. Nějakou dobu trvá, než se cyklus ustálí. Co se týka polykání, co je to za kluka, když tě do toho nutí? Nenech se nutit do ničeho, co sama nechceš. Otěhotnět z polykání semene opravdu nemůžeš, nemusíš mít strach.

  • Jak už bylo zméněné, takhle se otěhotnět fakt nedá. :-) Jinak s menstruací je to asi docela normální. :) Já to mívala stejně. Jeden měsíc takto, druhý zase opak. Silná, bolestivá snad od začátku. Od asi 17 jsem začala brát HA tak to mě trošku ustálilo a zpříjemnilo ms. Ale mělo to důvod, sex. Ne abych si upravila cykly. Tehdy jsem do toho tak dalece neviděla. :) Mě teda polykat nikdo nedonutil :D a nedonutí :D příště vyhrožuj, že ho kousneš :D nebo ať to zkusí sám :D ale pokud ti v tom brání jen strach z těhotenství, to se může odehrát jen "tam" ;-) odkud odchází ms. Menstruace je vlastně to, že pelíšek pro mimino je nepotřebný, že nejsi těhotná. Kéž by vsugerování těhotenství skutečně šlo. Některé by skákaly až do nebe. :)

  • stupidiack5.3.2019 12:17

    Orálně se otěhotnět nedá. Nemocí nebo těhotenstvím se tedy vůbec nestresuj!
    Ve tvém věku je naprosto normální, že chvilku trvá než se cyklus ustálí a má různou délku i intenzitu. Běžným jevem je i to, když sem tam MS vynechá.
    Ve 14 letech jsem já sama MS ještě ani neměla, natož aby byla pravidelná. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 606 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist