Menstruační kalíšek

Otázku položila: Anonymní uživatelka #360682 13.11.2017 21:18

Prosím o Vaše zkušenosti s kalíškem :-) s jakou značkou jste spokojený?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Používám už 10 let a to Mooncup, teď párkrát Mamicup. Doporučuju navštívit stránky kalíšek.cz nebo se na Facebooku přidat do skupiny Kališnice, tam se dozvíš vše podstatné...

  • Používám už 9 let Lady Cup. Nedám na něj dopustit.

  • Pro me nejlepsi vynalez...na vyber je spousta druhu nejde doporucit jen jedna znacka

  • Risu13.11.2017 23:19

    Mrkni na kalisek.cz a na FB skupina Kapustnice :) záleží na veku, porodech, sile MS, vysvetliť čipku... Ja mám 28, bez porodu, veľmi slabá MS a napodruhe jsem kúpila LadyCup S, a vubec o nem nevim. A v noci spím nahá jako obvykle ;)

  • kalíšek používám 2 roky a sem spokojená. vydrží mi celou dobu v práci i přes noc bez nutnosti vylití. protečení opravdu jen vyjímečně když ho na začátku špatně zavedu.
    cos e značky týče - je jich takové množství, že každý si vybere. mně byl doporučen Gaia cup, že není příliš měkký, takže se tak snadno nezmáčkne a nedeformuje, ale zase není moc tvrdý a dobře se tudíž zavádí.

  • blackmary14.11.2017 16:13

    Používám Lady Cup uz 6 rokem.

    Za ty roky mi protekl trošku asi 7X kdy jsem to měla silné třeba po výšlapu na hory nebo po jiné větší fyzické námaze. Nedovedu si bez něj představit léto... Můžu kdykoliv na bazén, sauna spát bez kalhotek,.. Pro mne prostě pohodlí..2X denně vyleji kalíšek a je to... Až na starší roky jsem jej objevila a lituji v uvozovkách roky kdy jsem to neznala a potila se v létě v kridelkach.. A to nemluvím o úspoře za tampony,vložky a jejich odpad 🚮

  • Asi od února mám Yuuki 1 classic. První kalíšek a naprostá spokojenost. Sedí perfektně. :) První cyklus byl kupodivu pohoda a žádná nehoda, zato druhý cyklus to teklo furt. Nakonec jsem zjistila, že ho dávám moc vysoko a on se pak ještě posune a je pak vedle čípku. Jinak doporučuju články na kalisek.cz, kouknout se i do jejich e-shopu a vybírat částečně i podle instuice-co se ti bude líbit. :) Záleží jak vysoko je čípek během ms a taky na věku a porodech. Všechno tam je. ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist