Menstruační kalíšek

Otázku položila: Bývalá uživatelka #22756 27.2.2011 13:55

Ahoj holky, kdo už máte zkušenosti s menstruačním kalíškem? Jaký doporučíte? Kolik to asi stojí ??

Odpovědi správkyň témat

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já mám MeLunu eMko i eLko, je mi 25 a nemám se zaváděním žádný problém, horší mi příjde spíš vyndávání. U Meluny je výhoda, že si můžeš vybrat z několika modelů-bez ničeho, s kuličkou, s poutkem a nebo s tyčinkou, já mám model s kuličkou a s poutkem, obojí je fajn. Jeden výjde na 400. Už bych se k tampónům a vložkám nevrátila.

  • Ahojky, já mám Mooncup a jsem s ním spokojená. Stál asi 650kč, ale to se ti vrátí za pár měsíců bez nakupování tamponů nebo vložek. S jiným zkušenost nemám.

  • taky používám mooncup, nebo jsem používala před těhu a max. spokojenost, jak píše marinerka hlavně z hygien. důvodů a pokud zvládneš zavádění a vyndavání chce to cvik, párkrát zkusit tak uvidíš, že je to lepší než tampon.

  • cudla27.2.2011 20:50

    Já jsem si ten kalíšek taky teď koupila,na menses teprve čekám,Ale zkoušela jsem si ho zavádět a moc mi to teda nešlo.Byl u toho lubrikant na bázi vody,tak s ním se mi to nakonec podařilo,ale byl to docela nervák :-)Vyndat šel podstatně lépe.Tak snad to nějak nacvičím

  • rozhodně doporučuju, chodím s ním plavat, v létě naprosta spokojenost, když je spravně zaveden ani nevím že ho mám, chce to trošku trénink, zavadet ho napr. ve vane nebo sprse kde maš prostor a vybrat si muzes z nekolika druhu, ale ta akce jak psala nahore madebeda je asi cenove neprekonatelna. myslim ze jsou vesmes vsechny stejny, ale nevim mam zkusenost zatim jenom s jednm a pouzivam ho více nez dva roky.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist