Menstruační kalendář

Otázku položila: Anonymní uživatelka #410655 19.12.2020 13:13

Ahoj slečny,používá tady některá menstruační kalendář v mobilu? Prostě nějakou aplikaci která nezklame,stáhla jsem si 2 a obě mi vypočítávali menstruaci strašně blbě a já si to spočítat neumím sama,tak neznáte nějakou aplikaci která vás nezklame?🙂

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja pouzivam kalendar, ktery je tady.
    Jinak menstruaci vypocitas jen tim, ze budes sledovat ovulaci... Zadna appka ti nevypocita budouci menstruaci presne jen podle te posledni. MS je zavisla na ovulaci.

  • Já používám Můj kalendář-ma takovou kocicku v základním vzhledu a růžovou ikonku s kytickou uprostřed.
    Buď vypočítává podle zadané délky cyklu nebo podle dřívějších cyklu více inteligentně.

  • Fuxinka20.12.2020 9:00

    Ahoj, pridávam sa za aplikaci Můj kalendář. Samozrejme si tam ale bnudeš musiet pár mesiacov zapisovat aby ten kalendar evedel cca ako to teda máš :) ja ji používam už 2.5 roku a zatím spokojenost .. Nesrovnalost byla maximálne když jsem třeba užívala nejaké antibiotika nebobyla ve velkém strestu, ale to byl rozdíl třeba den, dva navíc.
    Kalendár, ktorý je tu, ešte posúdit neviem. Používam len prvý mesiac.
    Jinak jeslti nehlídaš a nepozoruješ svoje telo, je to vypočítař řažké, ja som trebárs prvých 15 rokov čo som už mršku mávala, mala cyklus 28 dní, pak pred tridsiatkou sa mi predlžit a mávam 31 dňový..
    Každopádne ak potrebuješ bez predošlých údajov kedy dostaneš, tak je asi najideálnešie sledovať hlien. Keď bude ako vaješný bielok. tak sa mrška (ak sa nesnažíte o bábatko) dostaví většinou do 14 dní.. Toto obdobie medzi ovuláciou a mrškou je približne u všech stejná :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 518 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist